Cautare

4690 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 16 04 2010 test drive daster" (2.95 secunde)
Test pentru depistarea bacteriilor din urina â€" pentru a se depista bacteriile care provoaca infectii urinare, pentru ca odata raspandita infectia urinara la nivelul rinichilor, si mama si bebelusul sunt in pericol.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Acest succes a fost confirmat atat de catre numeroase studii si competitii specializate, cat si de peste 1,5 milioane de clienti care au achizitionat un automobil Fabia inca de la lansarea acestuia.
si in cadrul caruia pasionatii de masini fabricate de celebrul producator german Mercedes au ocazia sa testeze, in premiera, o serie de modele dintre cele mai exclusiviste, care nu au fost niciodata incluse intr-o campanie de drive test.
Jurnalisti din Belarus, Bosnia, Croatia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia au participat, pe 14 mai, la un drive-test organizat de Ford Europa in Germania, in apropierea orasului München. ... Motorul de 1,8 litri este disponibil la trei niveluri de putere.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Aceste modele sunt adresate in special calculatoarelor portabile datorita consumului de energie mai mic decat al drive-urilor normale. ... Utilizatorii sistemului de operare Windows Vista vor beneficia din plin de aportul noii tehnologii, acesta fiind optimizat pentru drive-urile hybride.
Sistemele sunt primele care vor folosi acest drive imens, marca Hitachi, primul din lume care a atins aceste capacitati de stocare. Hitachi spune ca drive-ul merge la 3Gbps, 7200 RPM, pe interfata SATA.
Roche a anuntat decizia Comitetului Consultativ pentru Dispozitive de Microbiologie al FDA de a recomanda in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie in screening-ul femeilor de peste 25 de ani, pentru evaluarea riscului de cancer cervical.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
De ce am ales acest model pentru test? ... Masina disponibila pentru drive test la Autec, dealerul Skoda din Craiova, era o versiune Trend echipata cu motorul de 1.9l TDI, de 105 CP.
La fiecare doi ani, intreprinzatori din diferite domenii de activitate testeaza si evalueaza, intr-un weekend de test-drive, vehicule de distributie comparabile.
google-analytics.com