Cautare

1410 de rezultate pentru "antena 1 live" (2.45 secunde)
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Programul va include emisiuni TV populare precum "Saturday Night Live", difuzat de NBC, si "The Simpsons" de pe News Corp., dar si filme cum ar fi "The Devil Wears Prada" si "Borat", apartinand 20th Century Fox.
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. ... Principala modificare o reprezinta cresterea spatiului disponibil de la 1 la 2 GB, capacitate care se ridica la standardele actuale impuse in ultimii ani de Google.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Breton au concertat alaturi de Tom Vek si Ghostpoet, iar show-urile lor live sunt un melanj original de hip-hop, electronica si vizualuri filmate si editate live, de un al cincilea membru al trupei. ... * offline prin organizarea si promovarea unei serii de concerte live cu trupe straine din noul val:
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta, nu doar pentru piata locala).
ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Dupa Vita de Vie si Les Elephants Bizzares, la"Thursday Night Live" este invitata una dintre cele mai iubite trupe din Romania:
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... Jazz Compas Live inseamna sesiuni lunare extraordinare de concerte, conferinte, workshopuri, auditii si intalniri cu artisti romani si straini. ... ‘Jazz Compas Live’ va continua apoi cu un party de jazz desfasurat in foaierul salii Arcub!
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
google-analytics.com