Cautare

1410 de rezultate pentru "antena 1 live" (3.44 secunde)
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani:
Antiexemplu este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.
Single-ul Antiexemplu este pe locul 1 in MediaForest, conform difuzarilor pe radiourile si televiziunile muzicale.
Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia - Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti - Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV) Media: ... Adevarul Live - Intre pasiune si profesie, interviu video live. Bucuresti FM - Spectacol de culori, interviu radio live.
Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei De Amor. ... Live-ul a fost filmat alaturi de un band, in mansarda unei locatii din Bucuresti, iar din echipa de productie U Live” au facut parte:
ULive Session continua cu Giulia si o varianta live a celui mai recent single - Ne vedem noi. Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei Ne vedem noi.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live. ... Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live. ... Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
DAN BITTMAN CEL MAI BUN LIVE Castigator: ... Un PREMIU SPECIAL a fost acordat proiectului LALA BAND si a creatoarei acestuia - doamna RUXANDRA ION - pentru atentia in alegera repertoriului, promovarea muzicii live (Lala Band canta live, cu trupa in concertele lor) si de calitate.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
"Doua decenii mai tarziu, Romania, chiar daca nu este tara promisa, este o tara care promite." Programul CNN dedicat acestei aniversari istorice va include transmisiuni live din Bucuresti in saptamana 21 - 27 decembrie si un documentar special de o jumatate de ora care vorbeste despre revolutia care a dus la rasturnarea dictatorului roman.
LIVE LOOK TV RAPID - STEAUA, 19 IULIE. ... Meciul va fi transmis LIVE sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV. ... • Meciul RAPID - STEAUA va fi transmis LIVE sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV.
Sambata 11 mai, la Cursa Copiilor McDonald's, au luat startul 3600 de copii cu varste cuprinse intre 0-12 ani, fiecare categorie de varsta si gen avand start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
google-analytics.com