Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (4.93 secunde)
Alte modificari propuse in proiectul de revizuire a legii fundamentale: ... In forma propusa, scrie ca judecatorii Curtii Constitutionale, Avocatul Poporului si adjunctii acestuia, magistratii, cadrele militare in activitate, politistii si alte categorii de functionari publici stabilite prin lege organica.
Cu toate ca in alte state ale Uniunii Europene gama acestor produse ce pot fi soldate este cu mult mai mare, cum ar fi articolele electronice de orice tip, in Romania Ordonanta de Guvern nr.99/2000, aflata inca in vigoare, limiteaza categoriile de produse ce pot fi soldate numai la acele articole nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier.
Raceala la ovare este termenul popular, nemedical, pentru anexita (sau mai corect salpingoovarita), inflamatia ovarelor si a trompelor uterine si nu are nicio legatura cauzala cu frigul, dupa cum ar crede multi si dupa cum se aminteste in multe articole on-line scrise de personal non-medical. ... Alte cauze sunt:
Acum insa, o cautare dupa cuvantul cheie UFO” in arhiva postata pe site-ul CIA, a returnat 1738 de articole.
Din pacate, in mai multe carti si articole, in care a fost prezentat cazul, s-a trecut cu vederea contributia cu totul speciala pe care a avut-o, cu aceasta ocazie, ufologul veteran si prolificul autor iesean, inginerul Florin Gheorghita.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Au fost introduse totodata precizari legate de aplicarea scutirii de la plata impozitului pe dividende in cazul dividendelor distribuite de o persoana juridica romana unei alte persoane juridice romane.
A debutat in 1969 cu articole in Romania literara si apoi a publicat mai mult de 25 de volume, intre care de mare succes, traduse si in alte limbi, au fost Terapia destinului si India vazuta si nevazuta .
In alte parti ale lumii - Asia, Africa si America Latina - cancerul de prostata este rar. Celulele care formeaza tumora nu se dezvolta si multiplica normal, si cresc necontrolat extinzandu-se si la alte tesuturi.
"Unde sunt ei?" Intrucat, daca in Univers exista si alte civilizatii, unele mult mai batrane decat omenirea, acestea trebuia sa fi explorat Galaxia noastra si sa fie prezente, inca demult, aici pe Pamant.
Deputatii au parcurs, in mai putin de o ora, ultimele 62 de articole ale regulamentului, iar senatorii au adoptat miercuri dupa-amiaza 194 de articole.
Poti citi articole pe net. ... Poti citi in conditii foarte bune articole, exista o optiune pentru asta. ... Editurile romanesti isi fac strategiile Editura All si Litera au anuntat pentru 2011 cate 100 de titluri de eBook-uri, iar alte mari edituri isi construiesc platforma pentru acest format.
Pope este si autorul a doua carti de succes si a numeroase articole pe acest subiect. ... Pope a scris, in timp, numeroase articole despre procesul de desecretizare, pentru ziarele The Times, The Guardian, The Sun si The Mirror.
In acel an, lui Einstein, atunci in varsta de 26 de ani, aveau sa-i fie publicate mai multe articole stiintifice. ... Fizicianul a scris o serie de articole intitulate Despre teoria radiatiei in corpuri aflate in miscare, aparute in Annalen der Physik in 1904, care au si fost premiate.
Au fost declarate neconstitutionale mai multe articole din proiect, printre care cel care prevede obligativitatea dovedirii ca averea a fost dobandita licit. Alte doua prevederi considerate neconstitutionale se refera la imunitatea parlamentara si la componenta Consiliului Suprem al Magistraturii.
"Sesiunea extraordinara va dezbate toate proiectele de lege si initiativele legislative aflate pe ordinea de zi a Senatului pe parcursul acestei sesiuni, cele care au ramas nesolutionate, si, daca pana maine la ora 16.00 va veni si motivarea Curtii Constitutionale cu privire la Legea 213/2012 pentru modificarea si completarea Legii 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, va intra pe ordinea de zi si aceasta lege cu privire la ceea ce Curtea a spus ca este neconstitutional, sa vedem care articole, cum", a spus el.
Potrivit unui comunicat al CCR transmis AGERPRES, Plenul CCR a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate formulata si a constatat ca dispozitiile mai multor articole din Legea pentru modificarea si completarea Legii nr.
Timp de cinci zile, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea sa cumpere articole de imbracaminte, bijuterii, cosmetice, incaltaminte, articole din piele, blana naturala si alte produse, la preturi de producator.
Om de afaceri care facuse anterior investitii in alte domenii, a realizat potentialul pe care il are o astfel de afacere.
Deficitul comercial la produsele mentionate mai sus a fost compensat partial de surplusul obtinut la exportul de articole de incaltaminte, materiale textile si produse din acestea, mobila, lemn si alte articole din lemn.
google-analytics.com