Cautare

650 de rezultate pentru "alinia sarbu" (3.65 secunde)
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan. ... Ilie Sarbu a fost validat ca secretar al Biroului Permanent cu 76 de voturi "pentru" si cu un singur vot impotriva.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Dinspre social-democrati, Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, vorbeste si el despre "manipularea" prin "sondaje de arhiva".
In replica, Geoana si colegul sau de partid Ilie Sarbu au tinut sa explice ca, atunci cand presedintele rade, "toti au motive sa planga". ... Vicepresedintele social-democrat Ilie Sarbu a tinut si el sa faca un comentariu pe marginea rasului prezidential. ... Ca asta a facut el", a spus Sarbu.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a nascut, marti, la ora 9.00, o fetita de trei kilograme, care va fi botezata Irina, a declarat vicepresedintele PSD Victor Ponta, sotul Dacianei Sarbu.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Vicepretedintele PSD Marian Sarbu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe tema majorarii pensilor, ca PSD solicita Guvernului devansarea termenului de crettere a pensiilor cu o luna fata de cel stabilit de Executiv.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Cu toate ca Marian Sarbu a solicitat ca abia de pe 23 martie a. ... In privinta fostului inspector general Marian Sarbu acesta se va intoarce la catedra unde va preda fizica. ... Sper sa reusesc sa pregatesc un olimpic national" a spus Marian Sarbu.
Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Legea unitara de salarizare va avea o perioada de tranzitie de patru-cinci ani, iar cei care vor avea salarii peste nivelurile trecute in grila vor astepta cativa ani pana vor fi ajunsi din urma de cei cu salarii mici, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta. Referindu-se la problemele ridicate de seceta din Dobrogea, Sarbu a adus in discutie problema irigatiilor:
Daca am aplica acum acel punct, nici eu, nici Gheorghe Ciuhandu, nici Mircea Geoana, nici Radu Sarbu nu ar trebui sa plecam din politica.
Geoana a mentionat ca Marian Sarbu a declinat oferta de a prelua Ministerul Muncii.
Deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii, au declarat surse politice.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Asadar, in cadrul sedintei de ieri, 31.08.2010, a fost ales liderul de grup, in persoana senatorului Ilie Sarbu (foto), fost Ministru al Agriculturii, iar astazi alegerile au continuat si la nivelul Biroului de conducere al grupului.
Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu (foto), a declarat, marti, ca social-democratii depun toate eforturile pentru a-i convinge pe colegii din arcul guvernamental ca este timpul sa renunte la mentalitatea de regiment, de cazarma "pe care le-a inoculat-o PDL", si ca trebuie sa voteze motiunea de cenzura pe care o vor depune partidele opozitiei.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca, luni, la inceputul sedintei plenului, va anunta ca din grupul PSD+PC din Senat nu mai fac parte conservatorii.
google-analytics.com