Cautare

650 de rezultate pentru "alinia sarbu" (5.24 secunde)
Conform ZF, Pro TV s-a lansat in urma cu 14 ani, cand Adrian Sarbu s-a aliat cu grupul american CME pentru a realiza un post de televiziune occidental in Romania.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta: ... Puteti citi in continuare intrebarile Dacianei Sarbu. ... Si un guvern care le distruge pe toate, una cate una", a declarat Daciana Sarbu.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Daciana Sarbu le da clasa gospodinelor Pe langa eurodeputat si sotie de premier, Daciana Sarbu se dovedeste a fi si o excelenta gospodina. ... La final adaugati dulceata de catina si ati obtinut un desert delicios marca Daciana Sarbu.
Artista care asteapta primul sau copil, a facut furori intr-o tinuta semnata de designerul romaan stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Ea a ales sa poarte cu gratie o tinuta creata special de designerul Lorena Sarbu. ... Lorena Sarbu - Un designer roman face senzatie la Hollywood!
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. In ultimele opt luni, micuta a stat la tatal sau, omul de afaceri Marcel Sarbu.
Adrian Sarbu: "Suntem in razboiul dintre winneri si loseri!" Adrian Sarbu: "Cel mai mare operator de cablu e monopolist si abuziv" Adrian Sarbu:
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD. ... Printre numele vehiculate pentru ocuparea locului care ar urma sa fie lasat liber de Sarbu se numara Mihai Fifor, propunerea anterioara a guvernului pentru ocuparea functiei de Ministru al Transporturilor, Ecaterina Andronescu sau Serban Nicolae.
Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a anuntat ca este posibila o rectificare bugetara in luna august, dar valoarea acesteia va fi stabilita in functie de incasarile inregistrate de Ministerul Finantelor.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a facut vineri o declaratie surprinzatoare in contextul razboiului deschis declansat in ultimul timp intre partidul sau si democrati.
Prezenta la lansarea celui mai nou serial TV,”The Royals”, Elizabeth Hurley a facut furori intr-o rochie alba delicata, semnata de designerul roman Lorena Sarbu. Tinuta aleasa de actrita face parte din colectia Resort 2015, semnatade designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
O noua excludere din partid Conducerea PSD Alba a anuntat ieri retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a deputatului Liviu Mugurel Sarbu, pe motiv ca ar fi adus daune imaginii partidului si ar fi incercat sa negocieze trecerea la PNL sau PD.
google-analytics.com