Cautare

563 de rezultate pentru "alina crisan" (3.77 secunde)
Lumea buna a capitalei s-a adunat si a petrecut intr-un club de fite in acest weekend, unde protagonista serii a fost nimeni alta decat Alina Eremia, care a sustinut un concert de zile mari.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Valcea, Alina Teodorescu a comunicat ca incidentul s-a produs in zona viaductului Carligu Mic pe DN7 - Valea Oltului.
Alina Gorghiu, Presedintele interimar al Senatului, a vorbit in direct la Euronews Romania despre rotativa guvernamentala si despre discutiile care au avut loc in interiorul coalitiei cu UDMR, inainte de trecerea conducerii Guvernului la PSD.
Alina Eremia a dezvaluit ce a invatat de la logodnicul ei. Vedeta a recunoscut ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului.
In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea si Alina Eremia au fost audiati de politisti in calitate de martori.
Crisan nr.5 ca sa fie cit mai culant cu nomenclatura comunista locala. Imediat dupa 1989 si-a umplut buzunarele cu bani negri cistigati din zecile de aragazuri rezolvate pe sestache de la Samus (actualmente Electrolux) si vindute la negru in Ungaria.
Potrivit acestui comunicat, presedintele CSA, Nicolae Crisan, a convocat ieri, de urgenta, conducatorii principalelor directii de specialitate din cadrul comisiei pentru a remedia problemele consemnate de specialistii Comisiei Europene in raportul de monitorizare, dat publicitatii cu doua zile in urma.
Astfel, SC Dulcicom SRL a solicitat concesionarea unui teren cu o suprafata de 50 de metri patrati, situat pe strada Crisan, in vederea extinderii constructiilor existente.
Gandul a fost lansat pe 4 mai 2005 sub conducerea unui Consiliu director format din Cristian Tudor Popescu - director, Mircea Dinescu - senior editor, Adrian Ursu, Bogdan Chirieac si Lelia Munteanu - redactori-sefi, Marius Nitu si Serinela Spatarelu - redactori-sefi adjuncti, Crisan Andreescu si Nicolae Miliaru - secretari generali de redactie.
- Ziarul Gandul a fost lansat pe 4 mai 2005 sub conducerea unui Consiliudirector format din Cristian Tudor Popescu - director, Mircea Dinescu - senior editor, Adrian Ursu, Bogdan Chirieac si LeliaMunteanu - redactori-sefi, Marius Nitu si Serinela Spatarelu -redactori-sefi adjuncti, Crisan Andreescu si Nicolae Miliaru -secretari generali de redactie.
Luni, 27 iunie, in zori, Traian Crisan, de 49 de ani, fost tractorist, acum paznic de noapte la oi, a iesit din baraca sa, acoperisul fiind scuturat violent de un vant absorbant care a smuls mai multe obiecte (pelerina sa va fi gasita la mare distanta si cu arsuri inexplicabile), a omorat 3 oi si le-a imprastiat pe celelalte.
Tratativele intre delegatia Consiliul National Roman Central compusa din Stefan Cicio-Pop, Vasile Goldis, Aurel Lazar, Gheorghe Crisan, carora li s-a adaugat si Iuliu Maniu, si delegatia Consiliului National Maghiar condusa de Oszkár Jászi, ministrul nationalitatilor in guvernul condus de Mihaly Karoly, au avut loc la Arad, intre 13 si 15 noiembrie.
GABRIELA ILEANA CRISAN) Moto: Lumea este in afara mintii, dar descrierile lumii nu sunt. Numai descrierile lumii pot fi adevarate sau false - R.
Sediul PSD, modernizat de Mocanu Firma ARC a modernizat sediul PSD din municipiul Targu Jiu, de pe strada Crisan, situat langa Palatul Administrativ.
Primarul Slatinei, Darius Valcov, a cerut sprijin conducerii CEZ Romania, companie detinatoare a SC Electrica Oltenia, pentru dezvoltarea infrastructurii in cartierul Crisan si pentru reabilitarea retelelor de alimentare cu energie electrica invechite la nivelul carora se produc frecvente pene de curent.
Potrivit lui Flutur, printre crestin-democratii care s-au inscris in PLD se afla fostul presedinte PNTCD Cluj, Serban Radulescu, fostul presedinte al organizatiei Mures, Eugen Crisan, si fostul presedinte al organizatiei de Sibiu, Ovidiu Spatar.
De asemenea, el a criticat continutul manualului de Limba Romana pentru clasa a VII-a, pe care l-a numit "o bataie de joc", "o mizerie penala", senatorul precizand ca a gasit in el peste 50 de greseli majore, facute de autorii "brosurii", Alexandru Crisan, Sofia Dobra si Florentina Samihaian, pe care ii numeste "repetenti".Printre greseli, liderul PRM a enumerat mentionarea ca autor al muzicii Imnului National a lui Anton Pann, care nu a fost compozitor ci culegator de folclor, muzica fiind a unui vechi cantec bisericesc "Din sanul maicii mele", si precizarea potrivit careia Scarlat Calimachi ar fi fost domn al Moldovei de doua ori, in timp ce acesta a fost domn de trei ori, fiind omis faptul ca el a fost si domn al Tarii Romanesti.
Cicero, Kiseleff, Crisan, Independentei, Topolnitei. "In aproximativ o luna vom termina cu licitatiile la acest proiect, iar de luna viitoare sper sa inceapa lucrarile.
Am promovat o lege prin care cetatenii din Maliuc, Pardina si Crisan pot obtine titluri de proprietate pe terenurile pe care si-au construit casele - Legea 212/2011.
Primul esec in privatizare s-a consumat in 2001, cand uzina a fost cumparata de omul de afaceri Alexadru Crisan. Contractul de privatizare a fost revocat la finele anului trecut de APAPS.
google-analytics.com