Cautare

509 de rezultate pentru "alex ciobanu" (5.93 secunde)
Cristina Ich i-a luat mintile lui Alex Piturca: ... Fost fotbalist, Alex Piturca a spus ca el si Cristina Ich nu exclud sa se casatoreasca in viitor. ... Christina este o femeie miraculoasa, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu, a declarat Alex Piturca pentru cancan.ro.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Alex Velea va asteapta la Fairytale Party.
Razvan Matache) si ’’Cai verzi pe pereti’’ - Smiley & Alex Velea & Baxter (text: Smiley, Alex Velea si Don Baxter). ... Smiley & Alex Velea & Baxter sunt nominalizati la aceasta categorie cu piesa ’’Cai verzi pe pereti’’, pentru care au scris si textul.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu.
Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba. ... Parerea mea, spune Alex.
Dupa sute de inscrieri, cei trei lideri Magic In 5 â€" ADDA, Alex Velea si Vanotek â€" si-au ales finalistul alaturi de care sa mearga in tabara de creatie de la Borsa.
Alex. ... Alex. ... Alex. Ioan Cuza, Bd. Gh. Duca, Gara de Nord, cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, Str.
Alex Zhavoronkov, director al Fundatiei de cercetari biogerontologice din Marea Britanie, a declarat pentru Daily Mail ca renuntarea la orice forma de activitate sexuala ar permite oamenilor sa depaseasca speranta de viata obisnuita si sa traiasca pana la varsta de 150 de ani, scrie MEDIAFAX.
Istoriile lui Alex Stefanescu (Autor: Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989.
Alex Bodi nu doar ca nu ocoleste locurile in care o ducea candva pe Bianca Dragusanu, dimpotriva afaceristul parca le cauta cu tot dinadinsul. Si, nu, nu o spunem noi, ci o demonstreaza imaginile pe care Alex Bodi si Daria Radionova le impartasesc.
In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea si Alina Eremia au fost audiati de politisti in calitate de martori.
Din data de 16 ianuarie 2002 si pina in prezent nu cunosc nimic din activitatea Cin Company pentru faptul ca nu s-a dorit de catre administratorul Alin Giuca si ulterior de Ion Ciobanu sa ma instiinteze", a scris negru pe alb Ion Chirita, pe 28 aprilie 2004.
Liberali acuzati de falimentarea Directiei de Drumuri Dupa ce fiul sau a reusit sa-si pastreze functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean si al organizatiei judetene a PSD, i-a criticat, ieri, pe Gheorghe Ciubotaru si Viorel Ciobanu, autorii propunerii de demitere a acestuia.
Ciobanu, Cultura romaneasca in Basarabia, Chisinau 1992, pag. ... Ciobanu, op. cit., pag. 250. 34. I. S. Nistor, op. cit., pag.
Mai sa-ti vina sa aprinzi o tigara sau un IQOS, cum face Ministrul Sanatatii Sorina Pintea in chip de fronda, cand se intalneste cu activista Ramona Brad - Apropos de d-na Pintea, a fost nevoie de un ministru cu fusta ca sa aiba, in sfarsit, cineva curajul sa o scoata pe Magda Ciobanu de pe lista de experti ai Ministerului Sanatatii, dupa mai bine de 15 ani in care mica eroina a facut de una singura legea in domeniul tutunului, centrand, pasand si dand cu capul in toate directiile:
Potrivit directorului Sorin Ciobanu, sef al Serviciului de Salubritate, in prima faza unitatea va achizitiona un utilaj care sa asigure cainilor prinsi siguranta si aerisire adecvata.
Dupa ei, au urcat pe scena Mariana Ionescu, Nineta Popa, Laura Lavric, Maria Ciobanu, Ro-Mania, Nicola si Cream, spectacolul incheindu-se in jurul orele 23. ... Dupa ce politicienii au terminat discursurile, spectacolul a continuat cu recitalele Mariei Ciobanu, formatiei Ro-Mania, Nicola si Cream.
google-analytics.com