Cautare

509 de rezultate pentru "alex ciobanu" (2.61 secunde)
Tensiune maxima in comuna Ciobanu acolo unde unul dintre consilierii PSD si-a dat demisia. ... Sa faca ce-o vrea ca pe el nici sotia lui nu-l mai voteaza" a declarat pentru cotidianul "Replica" Ioan Suciu primarul comunei Ciobanu.
De la Maglavit, de pe postul de vicepresedinte al organizatiei PD-L, vine Constantin Mircea Ciobanu, nominalizat ca director coordonator al Directiei Sanitar-Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
functia de inspector-sef al ITM-ului ii va reveni lui Florian Constantin (foto), iar directorii-coordonatori adjuncti sunt Marius Ciobanu si Daniela Neagu.
Potrivit directorului coordonator-adjunct de la ITM Constanta, Marius Ciobanu, in vizorul inspectorilor de munca au ramas societatile "Rotur Travel" SRL, "Ideal Imobiliare" SRL, "Nordika Import/Export" SRL, "Noreco Agenoies LAD" SRL, "Romtrans MOL" SRL, din Agigea, "Rompetrol Quality Control" SRL din Midia, "Ro Tur Travel" SRL, "Metal House" SRL, "Pegas Force" SRL, care urmeaza sa fie verificate daca au indeplinit masurile dispuse in urma controalelor anterioare.
De asemenea, au fost dispuse 523 de masuri, dintre care 240 au fost verificate", a declarat pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director coordonator-adjunct la ITM Constanta. ... astazi), acesta urmand a fi adus, de catre reprezentantii societatii, de la Bucuresti", a mai precizat Marius Ciobanu (N.
Berceanu il demite pe directorul Aeroportului Otopeni la putin timp dupa ce-l numise in functie Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca l-a demis pe directorul general al Aeroportului International Henri Coanda Otopeni, Sorinel Ciobanu, pentru ca a considerat ca PSD nu-l mai sustine.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca l-a demis pe directorul general al Aeroportului International Henri Coanda Otopeni, Sorinel Ciobanu, pentru ca a considerat ca PSD nu-l mai sustine.
) la restaurantul "Bucataria sultanului" din statiunea Costinesti, unde am constat mai multe nereguli privind securitatea si protectia muncii", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct in cadrul ITM Constanta. ... In caz contrar, patronul societatii va fi sanctionat cu amenda contraventionala", a mai precizat Marius Ciobanu.
De asemenea, nu erau semnalizate riscurile de la locul de munca, iar echipamentul de munca nu era complet", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct in cadrul ITM Constanta. ... 000 de lei", a mai spus Marius Ciobanu.
In schimb, Marius Ciobanu (foto), director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Constanta pe probleme de Sanatate si Securitate in Munca, ne-a spus ca nu are o casa de vacanta, dar, daca s-ar hotari sa isi construiasca una, ar avea unde sa o ridice, tinand cont de faptul ca are in posesie mai multe terenuri "raspandite" prin judet.
000 de lei", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct la ITM Constanta. ... "In afara de amenzi, au mai fost dispuse 32 de avertismente", a conchis Marius Ciobanu.
Acum, insa, data fiind aparitia acestei ordonante, subiectul a fost reluat", a spus directorul Serviciului Public de Salubritate Craiova, Sorin Ciobanu. ... "Practic, e aceeasi Marie, dar cu alta palarie", a spus Sorin Ciobanu.
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Geoana, o enigma damboviteana", pe care il puteti citi in continuare. De ce s-a dus Geoana la Vantu acasa?
Directorul general al Salubritatii, Sorin Ciobanu, sustine ca modalitatile de stabilire a tarifului din contractul de asociere a primariei sunt interpretabile si ca incasarea celor 272.000 de dolari nu este dovedita ca ilegala, insa, potrivit stenogramei unei intalniri de negocieri intre comisia primariei si SC Eco Sud, Ciobanu a considerat ca tariful de 17,85 plus TVA este "normal".
Potrivit directorului general al Salubritatii, Sorin Ciobanu, banii vor fi dati cel mai probabil esalonat.
Potrivit directorului general al Salubritatii, Sorin Ciobanu, banii vor fi dati cel mai probabil esalonat.
Potrivit directorului general al Salubritatii, Sorin Ciobanu, banii vor fi dati cel mai probabil esalonat.
Directorul SPS, Sorin Ciobanu, a confirmat ca subalternul sau delegat cu înregistrarea cantitatii de gunoi depozitat zilnic nu s-a aflat ieri la post. ... Însa trebuia sa ne anunte, nu sa plece din post“, a spus Ciobanu.
Directorul SPS, Sorin Ciobanu, a confirmat ca subalternul sau delegat cu înregistrarea cantitatii de gunoi depozitat zilnic nu s-a aflat ieri la post. ... Însa trebuia sa ne anunte, nu sa plece din post“, a spus Ciobanu.
La rândul sau, directorul Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, a recunoscut ca datoreaza bani celor de la Eco Sud, dar a dat vina pe craioveni. „Datoriile provin de la asociatiile de proprietari si, din câte stiu eu, urma ca primaria sa negocieze esalonarea lor“, a spus Ciobanu.
google-analytics.com