Cautare

195 de rezultate pentru "aiesec carrefour" (2.65 secunde)
Ideea a fost lansata de Mircea Diaconu, care a declarat pentru ziare.com ca "Daca ne-au primit nepregatiti in Uniunea Europeana, sa aiba curajul sa ne spuna, dar putem spune si noi ‘va luati Carrefour (lant de magazine francez-n.red) si toate astea".
De produsele Grupului au fost interesati, printre altii, AMS Sourcinng Olanda, BBAgency Olanda, Rodex Sweden, Dia Spania (parte a grupului Carrefour), Biedronka Polonia - cel mai mare lant de supermarketuri din Polonia, Gottit’As Norway, Purity USA, Johnsof Cipru, Treelle Italia, Enzamar Canada, Mediator Kuweit, Balluff Austria, Norma Germania.
De produsele Grupului au fost interesati, printre altii, AMS Sourcinng Olanda, BBAgency Olanda, Rodex Sweden, Dia Spania (parte a grupului Carrefour), Biedronka Polonia - cel mai mare lant de supermarketuri din Polonia -, Gottit’As Norway, Purity USA, Johnsof Cipru, Treelle Italia, Enzamar Canada, Mediator Kuweit, Balluff Austria, Norma Germania.
Pe langa brandurile deja existente (Cora, Carrefour, Billa, Metro) care si-au multiplicat punctele de desfacere, vor aparea si altele noi (Tesco, Wal-Mart, Penny Market etc.).
Printre cei mai importanti retaileri prezenti in Romania, Deloitte enumera companiile germane Metro si Rewe, grupul belgian Delhaize si retelele franceze Carrefour si Louis Delhaize.
Astfel, "vanzarile de televizoare LCD au fost cu 50% mai mari in ultimele 3 luni fata de primul trimestru", estimeaza Andreea Mihai, reprezentant Carrefour.
Printre primele zece locuri in topul realizat de Deloitte se numara Wal-Mart (SUA), Carrefour (Franta), Home Depot (SUA) si Metro (Germania).
Deja pe piata constanteana de retail functioneaza la ora actuala un hypermarket si mai multe centre comerciale de acelasi tip care se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si comerciantilor cu amanuntul, dintre care amintim aici Selgros, Metro I si II, Carrefour, Real, Billa, Praktiker, Bricostore, alaturi de alte supermarket-uri de dimensiuni putin mai mici, dar la fel de numeroase ca si mall-urile gigantice ce strajuiesc intrarile in municipiul Constanta.
S-a vorbit si despre ridicarea supermarket-ului Carrefour. Promit ca atunci cind va fi pusa prima cupa de pamint pentru ridicarea acestui supermarket am sa ma imbat", a precizat prefectul Mihai Capra.
Cu asemenea publicitate, retailerii nu duc lipsa de clienti, cum este cazul Selgros, Artima-Carrefour, Altex, Real, Lotus Market, Metro. Unii oradeni profita de reduceri si isi cumpara bunuri de folosinta indelungata, de la frigidere si combine frigorifice, masini de spalat si aragaze pana la calculatoare si televizoare.
Este vorba de lantul PIC (care se deschide in cateva zile), Carrefour, alaturi de Pandorf, Mobexpert si Tiago Mall, care si-au cumparat terenuri si construiesc masiv.
Prima faza va fi inaugurata in vara lui 2008 si va cuprinde hipermarketul Carrefour, pe o suprafata de 15.440 m2 si Galeria Comerciala - 16.000 m2, magazinul Praktiker DIY - 9.350 m2 si magazinul Media Galaxy - 3.565 m2.
Codul de bune practici a fost semnat de Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Patronatul Roman al Carnii de Porc, Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, Metro Cash&Carry, Real-Hypermarket, Romania Hipermarche, Selgros, Carrefour, MGV Distri Hiper, Kaufland.
„Este un pas important pentru a civiliza si a face mai transparent comertul în aceste retele mari de distributie“, a declarat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, prezent la semnarea documentului.Din partea supermarketurilor, Codul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry România SRL, real,-Hypermarket România SRL, România Hypermarket SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour România SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland România SRL.
Printre chiriasi se numara Carrefour (15.300 m2), Bricostore (9.945 m2), Media Galaxy(3.300 m2) si Cinema City (3.000 m2).
Printre hipermarketuri gasite cu nereguli mentionam: Carrefour Romania SA; Mega Image SRL; Real Hypermarket Romania SRL.
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
La controalele efectuate in supermarketurile Carrefour, inspectorii au gasit "salam de vara extra" ca "produs fiert si afumat" in loc de "produs fiert si dublu afumat", dar si orez Iasmine cu miros nespecific, de mucegai si incins, precum si varza alba si castraveti avand zone depreciate, atacate de putregai pe suprafete intinse.
Spre exemplu, hipermarketul Real, Carrefour, Lotus a inlocuit pungile de plastic cu pungi biodegradabile integral, care pot mentine greutati de pana la 6 kilograme si se descompun in 180 de zile.
In retelele de magazine Kaufland, preturile afisate pentru sortimentele de vin mentionate mai sus sunt mai mari cu 1,71 lei, ajungand la 15,99 lei, in timp ce in unitatile Carrefour, Feteasca Regala se vinde cu 15,85 lei, Riesling Dry cu 14,86 lei, iar sortimentul Sauvignon Blanc cu 14,70.
google-analytics.com