Cautare

195 de rezultate pentru "aiesec carrefour" (7.62 secunde)
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
Posibil ca in locatie sa vina Carrefour si Bricostore, doi dintre partenerii de traditie ai belgienilor.
In tara noastra, Service Norauto exista pe langa cateva dintre hipermarketurile Auchan si Carrefour din Bucuresti. Norauto se dezvolta in orasele mari din Romania, anunta actionarii companiei.
De la deschiderea in Germania a primului magazin, la inceputul anilor ’70, si pana in prezent, au fost inaugurate peste 8.500 de unitati pe plan european. In prezent, in municipiu se afla in derulare investitii pentru inca doua hipermarketuri, ale retelelor Carrefour si Penny Market.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
Investitia pentru dezvoltarea intregului proiect va depasi 350 milioane de euro. In acest complex se va deschide si cel de-al optulea hipermarket Carrefour din Capitala.
La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu, in parcarea complexului comercial Carrefour.
La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea complexului comercial Carrefour.
In timp ce Carrefour, Auchan, Kaufland, real, Billa au paginile un lucru, Metro are 15 fani si foarte putine postari.
Kaufland activeaza pe segmentul hipermarketurilor, insa magazinele sale au politica de tip discount. Pe segmentul hipermarketurilor principalii jucatori sunt Kaufland, Carrefour, Real, Cora si Auchan.
Cea mai mare piata de desfacere este in Bucuresti - unde cererea pentru asemenea produse s-a dezvoltat mult, dar si in alte orase din tara. Intreprinzatorul colaboreaza cu 19 hipermarketuri din lanturile real-, Cora si Carrefour.
Evocasa Viva se afla la numai cateva minute de centrul Brasovului, in imediata apropiere de scoala locala, lacul Noua, gradina zoologica,hipermarketuri si supermarketuri (Metro, Carrefour, BricoStore, Kaufland, Macro Mall, Media Galaxy, Selgros si Praktiker).
Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
Spre sfarsitul anului, Casa Rusu va mai deschide doua magazine proprii care vor fi amplasate in centre comerciale importante din Bucuresti, Cora Alexandriei si Carrefour Colentina.
De asemenea, Magistrala 3 poate fi prelungita in zona de Vest a orasului cu inca 3-4 statii pana la autostrada Bucuresti - Pitesti A1, zona comerciala de la Carrefour.
Actiunea e organizata de FRF in parteneriat cu Primaria Capitalei si impreuna cu sponsorii Timisoreana, Adidas si Carrefour. Intrarea pe Arena Nationala se va face de la ora 16:00.
Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club Bucuresti, Drag Bike, Gustare Nevinovata, Luca Way, DIABLOS COMPUTER si MTB Academy.
Carrefour este inca in faza de teste. Conform unor surse, formula ar putea reprezenta 4,5% din vanzarile alimentare ale hipermarketurilor.
Totul s-a intamplat intr-un decor special, cu casute, tobogane, figurine si baloane colorate, vata de zahar, popcorn si o multime de bunatati si cadouri pregatite cu grija si devotament de catre MIKO si partenerii sai- Original Marines, Daisy & Learn With Music - Miko Kids, Ulker, Mobexpert, Carrefour, Alka, Cupcake Philosophy, Cofetaria Maria, Cofetaria Alice, Danone, Sun WavePharma, Cielo Venetia, Plafar, ZenithPharma, Editura Litera, FreyaProduction, Vinurile Negrini, BDG International, Bricks4you, Cramele Tohani, Grupul de Presa Bursa.
google-analytics.com