Cautare

603 de rezultate pentru "agricol" (3.05 secunde)
care are in patrimoniu patru spaţii comerciale aflate in zone cu vad foarte bun, un sediu de 5.000 mp şi 36 ha de teren agricol. ... cumpere, doar ceva teren agricol şi ferma de la Decebal.
Impozitul pe terenul agricol le-a amintit reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice (MFP) ca trebuie sa umble din nou la atat de disputatul Cod Fiscal recent aprobat.
Averea lui Vartolomeu Bartos se compune dintr-o casa de 102 mp, cumparata in 1992 si care are o valoare de impozitare de 430 milioane de lei, o casa de vacanta de 30 mp la Orasul Nou si un teren agricol de 25 ari cumparat in 1993.
Reprezentantul de la Agricultura a mai spus ca pe baza acestui registru va fi constituita o baza de date a fermelor care exploateaza cel putin un hectar de teren agricol, pentru ca acestea sa poata sa primeasca plati directe pe suprafata din partea UE.
Inundatiile au distrus case, au omorit pasari si animale, dar au afectat si potentialul agricol al judetului, prin imposibilitatea folosirii a peste 10.000 de hectare de teren pe o perioada nederminata de timp.
Majoritatea celor care investesc in terenuri agricole se gandesc cum sa le scoata din circuitul agricol si sa le introduca in cel al constructiilor. ... In 2004, un hectar de teren de agricol din interiorul localitatii se tranzactiona cu un pret mediu de 337 de milioane de lei vechi.
20/2006, producatorii agricoli, persoane fizice si juridice, inscrisi in Registrul Agricol, care infiinteaza si exploateaza culturi agricole pe o suprafata de minimum 0,3 hectare, beneficiaza anul acesta de sprijin direct din partea statului.
Raportul Comisiei Europene din 16 mai ar putea sa contina stegulete rosii la unele sectoare din domeniul agricol si sanitar-veterinar. ... Ceea ce se stie insa cu siguranta, este ca Romania are probleme la do-meniul agricol, unde lucrurile se urnesc foarte greu.
O data cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, tinerii care viseaza la o afacere in domeniul agricol ar putea beneficia de sprijin financiar de pana la 40.000 de euro.
Printre acestea se numara respingerea majorarii impozitelor pentru locuintele mari, amanare impozitului agricol si reducerea impozitului pentru microintreprinderi.
Astfel, in perioada 5 - 8 iulie, aproximativ 40 de reprezentanti ai IMM-urilor din Dolj si din Pleven care-si desfasoara activitatea in sectorul agricol si alimentar vor fi pregatiti de experti europeni sa treaca mai usor peste impactul aderarii Romaniei la UE.
In Dolj, suprafetele instrainate prin arenda sau vanzare prin programul Renta Viagera se ridica la peste 1.500 de hectare de teren agricol, adica mai putin de 1% din suprafata agricola a judetului (aproximativ 480.000 de hectare).
Persoanele care vand terenul agricol primesc 100 de euro/an/hectar "Renta Viagera Agricola" este un program care se adreseaza persoanelor cu varste peste 62 de ani care doresc sa vanda sau sa arendeze proprietatile pe care le detin.
Pina la sfirsitul lunii octombrie fusesera validate cereri de retrocedare pentru circa 760.000 ha de teren agricol si forestier la nivelul intregii tari.
Sectorul agricol romanesc va fi reglementat dupa 1 ianuarie 2007 prin Politica Agricola Comuna (PAC) a UE, care urmareste tranzitia spre un sistem de plati in cadrul caruia sprijinul financiar este acordat independent de volumul productiei.
Cu toate ca avem una din cele mai mari suprafete de teren agricol din tara, Doljul este si unul din cele mai faramitate judete, fapt ce nu vine in sprijinul unei agriculturi performante.
expozanti (lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, electrician), domeniul agricol, gastronomie (ospatari, bucatari) si comert (vanzatori). ... In cazul celor care opteaza pentru domeniul agricol, mai e nevoie la dosar si de o dovada a experientei in acest domeniu - certificat de producator, adeverinta din care sa rezulte experienta in domeniul agricol.
Tinerii care doresc sa-si construiasca o casa in mediul rural nu vor mai plati taxa pentru scoaterea din circuitul agricol si silvic a terenurilor din extravilanul localitatilor, potrivit unui proiect avizat recent de ministrul Agriculturii, Dan Motreanu.
Ministerul Agriculturii a suspendat licitatia pentru selectarea bancii care va gestiona fondurile UE destinate sectorului agricol din Romania.
Principalele axe ale programului au in vedere cresterea competitivitatii sectoarelor agricol si forestier, imbunatatirea calitatii mediului si a zonelor rurale si imbunatatirea calitatii vietii in mediul rural.
google-analytics.com