Cautare

1875 de rezultate pentru "agentia" (3.09 secunde)
La Institutul National de Administratie numarul posturilor va fi redus cu 172, iar la Agentia Nationala de Cadastru - cu aproximativ 250.
Potrivit surselor citate, vor fi reduse in total 1.200 de posturi , cele mai multe la Arhivele Nationale, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara si Institutul National de Administratie.
La nivelul judetului Constanta, modificarile vor atinge si Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, condusa de Dorel Onaca, dar si Radionav, al carui director este Vlad Stanculescu. ... "Agentia de Salvare pe Mare nu are cum sa se desfiinteze.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a trimis astazi un comunicat referitor la starea de incompatibilitate a lui Mircea Dinescu intre functia pe care acesta o detine in cadru Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) si afacerile din domeniul agriculturii.
Problema este cum va raspunde Kremlinul la anuntul instalarii unor elemente antiracheta in Romania, un stat proamerican care si-a manifestat interesul contracararii prezentei ruse in R.Moldova", comenteaza agentia de analize Stratfor.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate deoarece din declaratia de interese depusa la Parlamentul European ar lipsi un contract. Agentia Nationala de Integritate il verifica pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.
Prin actul normativ al Guvernului, Grupul Special de Protectie si Interventie ‘Acvila‘ era trecut in subordinea Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, iar Agentia Nationala Antidrog si Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala - in structura Inspectoratului General al Politiei.
In luna iulie, potrivit unui comunicat de presa UNPR, citat de agentia Medifax alti 10 edili locali PSD, PNL si PC din judetul Dolj au semnat, o declaratie comuna prin care anuntau ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale.
Agentia.org informeaza : ... Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza :
Francois Hollande, noul presedinte al Frantei Socialistii revin la Elysee dupa 17 ani Potrivit estimarilor publicate de agentia belgiana Belga, socialistul Francois Hollande a fost ales presedinte al Frantei cu 52% din voturi.
Agentia Nationala de Integritate a gasit incompatibili patru membrii ai guvernului la fix doua zile dupa ce Victor Ponta imi descria la "Subiectiv", in termenii de mai sus, discutia sa cu Basescu. ... Credeti cumva ca Agentia de Integritate s-a sinchisit sa-l deranjeze?
VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
In tara noastra functioneaza Agentia Nationala pentru Romi , care este o structura guvernamentala de reprezentare a romilor in plan national. Agentia lucreaza pe un lung orizont de timp, mai precis pana in anul 2020.
In cadrul conferintei de presa de miercuri, 18 noiembrie a.c., Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta a anuntat ca a primit, in urma cu 2 saptamani, Certificatul de acreditare a calitatii serviciilor, in conformitate cu ISO 9001/2000, SR EN ISO 9001/2001.
Potrivit MTCT, Agentia de turism Frauenbacher-Turist din Maramures functiona fara sa detina autorizatiile legale de functionare si licenta de turism. Drept urmare, agentia in cauza a primit o amenda de 50 de milioane de lei.
Acest protocol a fost incheiat intre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie si Agentia SAPARD, reprezentata legal prin directorul general Gheorghita Corbu.
Notarii vor transmite cererile de eliberare a extraselor catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) si nu vor percepe taxe pentru acest serviciu, pentru o perioada de doua luni.
Evenimentul nu se clasifica pe scala internationala a evenimentelor nucleare, elaborata de Agentia Internationala pentru Energie Atomica si Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare - Agentia pentru Energie Nucleara, fiind fara importanta pentru securitatea nucleara a centralei.
Agentia de evaluare financiara Standard&Poor’s a imbunatatit calificativul general pe termen lung acordat Bancii Comerciale Romane (BCR), de la “B plus“ la “BB minus“, ratingul fiind insotit de perspectiva stabila.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
google-analytics.com