Cautare

1593 de rezultate pentru "agenda telefonie neamt" (4.54 secunde)
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Insa veniturile firmei traditionale de telefonie fixa au scazut la 222,1 milioane de euro de la 222,9 milioane de euro, potrivit raportului prezentat de grupul OTE.
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, a solicitat un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.
Operatorii de telefonie au obligatia, incepand de azi, 14 mai, sa informeze mai bine clientii cu privire la serviciile oferite si la tarifele practicate, pentru ca acestia sa poata lua o decizie corecta.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Operator telefonie Persoanele care lucreaza acum in departamentele de relatii cu clientii au de ce sa se teama. ... Cel mai bun exemplu e chiar robotul care iti raspunde atunci cand vrei sa afli informatii de la operatorul tau de telefonie.
Aplicatia colecteaza si analizeaza date din reteaua de telefonie mobila si ii avertizeaza pe utilizatori cu privire la amenintari, cum ar fi detectarea unor echipamente de ascultare, a unor detectoare IMSI (International Mobile Subscriber Identity catcher sau pisici de mare, cu ajutorul carora se intercepteaza traficul in retelele de telefonie si miscarile utilizatorilor) si in legatura cu atacuri asupra Sistemului de Semnalizare 7 (SS7, Signaling System 7).
-Costurile operatorilor de telefonie sunt nesemnificative: circa 250 de milioane de euro la nivelul tuturor statelor UE, pentru toate companiile de telefonie mobila. ... Implementarea acestui sistem ar costa operatorii de telefonie din Romania circa 3 milioane de euro, o suma modica.
Cat priveste agenda cetateanului..., ea nu se potriveste mai deloc cu aceea a omului politic, a demnitarului numit, a alesului prin vot. Agenda cetateanului este, in primul rand, lista cheltuielilor familiei:
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
google-analytics.com