Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (4.73 secunde)
Medicii ii vor scoate premierului Calin Popescu Tariceanu din ghips piciorul ranit in accidentul de motocicleta si ii vor monta o proteza care sa-i permita sa se miste. O echipa medicala va merge acasa la premier pentru a-i scoate piciorul din ghips.
Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei, si Ion Iliescu, fostul presedinte, au semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la ambasada Republicii Polone la Bucuresti in memoria presedintelui Lech Kaczynski, decedat sambata intr-o catastrofa aeriana in Rusia.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica.
Desi au trecut 10 ani de atunci, 'Bebelusa' Roxana nu a uitat ca seful ei de la 'Cronica Carcotasilor' a dat-o afara din cauza pozelor deocheate aparute in presa Roxana Girnita a trecut printr-o perioada grea in urma cu 10 ani, cand a fost victima unei razbunari de zile mari.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
TRAGEDIA din Apuseni:
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Un elicopter SMURD aflat in misiune a cazut in lacul Siutghiol, in apropiere de statiunea Mamaia.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) Locatarii dintr-un bloc aflat in apropierea lacului Siutghiol au declarat, pentru Adevarul, ca au asistat cu groaza la momentul prabusirii elicopterului si au asteptat circa 40 de minute ca o salvare sa ajunga, pentru salvarea victimelor.
Mariustuca.ro / Hipertensiunea nu ustura, nu doare, dar afecteaza patru din zece romani (Autoare: Magda Marincovici) - 40% dintre romani sufera de hipertensiune. Aproximativ 7 milioane de romani, din cei 16 milioane inregistrati ca adulti, au hipertensiune. ... Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.
Tragedie in regatul Swaziland, din Africa, acolo unde 38 de fete care se indreptau spre evenimentul anual intitulat Umhlanga, ce dureaza opt zile, ca sa danseze topless in onoarea regelui din Swaziland, si-au pierdut vietile intr-un accident de circulatie.
Daca tensiunea coboara sub 9/6 cmHg este considerata hipotensiune si daca trece de 14/9 este considerata hipertensiune. ... In lipsa simptomelor, este acceptata ca tensiune normala valoarea permanenta de peste 9/6 cmHg.
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Doar intre 30% si 40% dintre pacientii cu accident vascular cerebral ajung in timp util la serviciile recuperare (Autoare: Magda Marincovici) Doar intre 30% si 40% dintre pacientii afectati de accidentul vascular cerebral (AVC) ajung in timp util la serviciile de recuperare, a avertizat prof.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat. ... Dar avem vagoane care au iesit de pe sine, unele au cazut pe autostrada.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat. ... Dar avem vagoane care au iesit de pe sine, unele au cazut pe autostrada.
google-analytics.com