Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (5.97 secunde)
Un baiat de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat frontal cu autorturismul pe care il conducea intr-un TIR . Accidentul a avut loc in localitatea Suta Seaca din judetul Dambovita.
La meteo apar nori de ploaie, trasnete si vant puternic deasupra Dobrogei. In Dobrogea insa, departe de studiourile unde realitatea este dupa cum are interes patronul sa-si atraga clienti la vilele pe care le-a cumparat la munte cu doi lei de la statul roman, e soare.
Imagini cu accidentul tragic de langa Bucuresti, in care au murit 5 oameni, au fost surprinse de o camera de supraveghere. Potrivit unor surse din politie, masina in care erau 4 persoane mergea cu 150 de kilometri la ora.
Patru oameni, printre care doi copii de 9 si 11 ani, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit puternic de o autoutilitara. Accidentul s-a produs in Neamt, la o intersectie in apropierea localitatii Sabaoani.
Patru tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 29 de ani au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Sibiu dupa ce au intrat cu masina in coltul unui bloc. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 5 dimineata, dupa o noapte de chefuit.
Inconstienta l-a condus direct in ghearele mortii pe un tanar de 18 ani din Caras-Severin. Baiatul a imprumutat masina unui prieten, si la doar 2 kilometri de casa, a pierdut controlul volanului. Tanarul s-a rostogolit de cateva ori si a murit strivit intre fiare.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Zeci de pietoni si biciclisti au fost sanctionati ieri de politisti, in timpul unei actiuni de proportii organizate in Dorohoi. In timpul raziei au fost legitimati 50 de pietoni si 40 de soferi.
Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. Inca un tanar este in moarte clinica la spital. Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza.
Un sofer incepator, de 18 ani, si amicul sau au scapat ca prin minune, dupa ce s-au rasturnat cu masina de mai multe ori. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, pe un drum comunal dintr-o localitate din Maramures.
Monica Macovei a mers la Parchetul Curtii de Apel Constanta, pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa accidentul rutier din 8 octombrie 2022, in care un motociclist a fost ranit de fostul ministru al Justitiei
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei. In urma incidentului unul dintre soferi a ajuns la spital dar si un pieton. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Accidentul a avut loc in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de politie si de interventie.
O tanara se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovita in cap de un semafor, culcat la pamant de un sofer. Accidentul s-a petrecut joi dups-amiaza, la intersectia dintre strazile Nicolae Iorga si Mircea cel Batran, in Constanta. ... O ambulanta a sosit imediat la locul accidentului.
Modalitati de a-ti redobandi permisul de conducere suspendat In cazul in care va aflati printre persoanele care au ramas fara permis de conducere pe o perioada de 30-90 de zile, va voi explica in ce fel il puteti recupera.
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Sindicatele din CFR au discutat marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei. La fata locului s-au prezentat pentru efectuarea de verificari reprezentati ITM, AGIFER, Revizoratul Regionsl SC si SRTFC Galati.
google-analytics.com