Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (5.24 secunde)
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... Drama s-a produs intr-o localitate aflata la mica distanta de granita cu Romania.
Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Conform politiei, conducatorul auto a provocat accidentul din cauza neatentiei.
BASESCU A TAMPONAT, USOR, SPP-UL Basescu a provocat un accident, sambata, a pupat usor in fund o masina, spre iesirea din Otopeni. ... Purtatorul de vorbe de la Cotroceni, Bogdan Oprea, a confirmat.
Avem primele imagini de la incidentul grav din municipiul Ramnicu Sarat, unde un barbat a intrat intentionat cu masina, intr-un grup de oameni! ... Inainte sa provoace accidentul, individul a fost implicat intr-o bataie cu topoare si lopeti, cu cei din grupul in care a intrat cu masina.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Polita Casco pentru avionul Tarom avariat pe 30 decembrie 2007 acopera o suma asigurata de 10 milioane dolari, iar reasiguratorii, brokerul de reasigurare ti asiguratorul flotei companiei de aviatie, Astra-Uniqa, vor plati despagubirile in cel mai scurt timp, a anuntat compania de asigurari.
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte.
In aceasta imagine, eram impreuna cu actorul la Hotel Ibis Nord, dupa conferinta de presa a spectacolului Mincinosul, dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache. Spectacolul a avut loc la Teatrul de Comedie, in 2009. Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, la varsta de 80 de ani.
60% dintre decese sunt provocate de bolile cardiovasculare 60% din totalul deceselor sunt determinate de boli cardiovasculare, avertizează ... Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune (SRH). ... legi de preventie a bolilor cardiovasculare. ... stoparea fumatului, reducerea consumului de sare, combaterea sedentarismului. "Exista legea de interzicere a fumatului;
Vitamina C poate preveni accidentul vascular cerebral|(Autoare: ... lipsa vitaminei C, semnaleaza un studiu prezentat la congresul anual al American Academy of Neurology.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. Victima e acum internata la spital. Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, pe Bulevardul I.
Dupa verificarile de la fata locului, s-a stabilit ca patru oameni si-au pierdut viata si alti patru au fost raniti. Acestia din urma sunt transportati la spital. Accidentul ar fi avut loc in timpul operatiunii de dezamorsare a munitiei.
Un carambol cu cinci masini s-a produs luni dimineata, la Galati. ... Accidentul a avut loc in zona Tirighina din Galati, iar pentru cei doi raniti se fac proceduri de resuscitare.
google-analytics.com