Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (7.23 secunde)
Botosanenii care au masini vechi si vor sa isi cumpere altele noi vor fi ajutati de stat sa-si indeplineasca visul.
Piata automobilelor second hand va fi afectata de noile taxe propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP). Acest lucru se va intampla doar daca proiectul ordonantei de urgenta care cuprinde majorarea mai multor taxe si impozite nu va suferi modificari dupa ce va fi supus dezbaterii publice.
Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a guvernului.
In Ingolstadt, lucrurile merg destul de bine pentru nemtii de la grupul Volkswagen-Audi. In ultimele luni, Audi doboara orice record in materie de vanzari, astfel ca tehnicienii germani pot sa se lanseze in proiecte si cercetari care de care mai fanteziste.
Desi in Romania a fost lansat inaintea noului Santa Fe (o masina de teren), Hyundai Accent este unul dintre cele mai cautate modele produse de Hyundai, sponsorul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din 2006.
De-a lungul timpului, BMW a devenit un nume recunoscut in randul pasionatilor de automobile. Astfel, modelele constructorului bavarez sunt, in general, motiv de mandrie pentru posesorii lor. Unul dintre modelele sport lansate recent de BMW este Z4 M, o masina care pune la dispozitia soferului 343 CP.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Volvo a lansat oficial noul XC70 o data cu deschiderea Show-ului Auto de la Geneva. Masina se afla la a treia generatie si este deja un brand recunoscut pentru versatilitate si eleganta in randul modelelor crossover.
Surprinzator de favorabile. Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
De ce am ales acest model pentru test? Fiindca am auzit de la prietenii pasionati de domeniul auto numai lucruri bune despre Octavia 2. ... Masina disponibila pentru drive test la Autec, dealerul Skoda din Craiova, era o versiune Trend echipata cu motorul de 1.9l TDI, de 105 CP.
Kia c’eed este cea mai buna masina de pe piata româneasca în anul 2008, conform jurnalistilor auto autohtoni.
De fapt, sustine Adrian Ciocanea, Comisia ar fi acceptat, cu mici modificari, ultima varianta propusa de Romania pentru calcularea taxei.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata.
Ministerul Mediului propune o crestere a taxei de prima inmatriculare care sa fie valabila incepand cu anul urmator, motivata, potrivit ministrului Laszlo Borbely, de obligativitatea taxarii masinilor Euro 5, scutite pana in 2011.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat ieri ca taxa auto va fi marita intrucat autoritatile incurajeaza schimbarea parcului de masini cu autoturisme noi, si nu cu cele second hand, mai vechi de zece ani.
Nissan Leaf devine primul autoturism 100% electric laureat de juriul celebrei competitii "Masina anului" ... Daca ar fi fost o competitie sportiva s-ar fi spus, fara indoiala, ca insasi calificarea in finala concursului "Masina anului"
google-analytics.com