Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (2.56 secunde)
Cetateanul ar plati de doua ori TVA.
Suzuki Alto s-a saturat sa tot fie asociat cu criza si, timp de trei zile, si-a insirat coerent toate talentele. ... Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Suzuki Alto s-a saturat sa tot fie asociat cu criza si, timp de trei zile, si-a insirat coerent toate talentele. ... Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana .
Cum supravietuiesti fara aer conditionat cu masina, la drum lung, pe canicula Se intampla multor soferi sa porneasca la drum lung, pe canicula, cu sistemul de aer conditionat defect, ineficient din cauza lipsei freonului, sau cu o masina care nu dispune de aceasta optiune din fabrica.
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
FARCAS) (Continuare) Influente asupra constiintei umane Alte doua intrebari au fost puse de ufologul Daniel Robin, presedintele asociatiei "OVNI Investigation" cu sediul in Lyon si organizator al unor intalniri privind stiinta si fenomenele neexplicate.
FARCAS) Pe 27 august 1979, la miezul noptii, ajutorul de serif Val Johnson din Warren, Minnesota, era in patrulare pe o sosea. ... Curios, Johnson s-a indreptat cu masina de interventie intr-acolo. Dintr-o data, intr-un mod imposibil, lumina era de-acum deasupra lui, invaluindu-l intr-o stralucire orbitoare.
Mariustuca.ro / Ce se intampla cu copiii uitati in masinile incinse de soare (Autoare: ... In interior, foarte rapid temperatura poate depasi 40 de grade Celsius. Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis.
Unul dintre sustinatorii violatorilor a speriat-o ca da cu masina peste ea chiar in curtea liceului. ... Ultima oara cand a plecat de la scoala a fost asteptata de unul dintre sustinatorii violatorilor din Valeni. Cum a vazut-o, a pornit masina si a trecut la intimidare, milimetric pe langa ea.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
FARCAS) Piotr Cielebias este un autor, editor si jurnalist polonez interesat de fenomenele paranormale. ... Intr-o noapte de 8 ianuarie, doi ofiteri de politie din voievodatul Opole, aflat in sud-vestul Poloniei, participasera la o interventie.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
O depasire pe un drum in lucru, nesemnalizat, s-a transformat intr-o tragedie, noaptea trecuta, in apropiere de Stefanesti. ... Politistii au avut informatii ca in masina erau trei persoane si, minute bune, au cautat o alta victima prin padure.
Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
Ce trebuie sa stii cand vrei sa conduci prin viscol Vremea si in special viscolul de zilele trecute au reusit sa-i puna pe unii soferi fata-n fata cu supravietuirea.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune. Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele.
google-analytics.com