Cautare

5522 de rezultate pentru "accident rutier targu jiu 28 11 2009" (3.57 secunde)
- Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Fotbalistul spera ca Pandurii sa-si ia revansa duminica, la Ploiesti, dupa ce in tur Astra a castigat la Targu Jiu cu mult noroc. ... Bacila merita aceasta marire pentru ce a facut la Targu Jiu", a declarat Parvulescu.
Cei doi, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO, au emis file cec fara acoperire unei societati din Tirgu Jiu de la care s-au aprovizionat cu materiale, in valoare de sase miliarde de lei.
Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Traficul rutier se va desfasura deviat in ambele sensuri, pe rute ocolitoare. Pentru relatia Rovinari - Targu Jiu, pentru autovehiculele cu masa totala maxim admisa mai mica de 7,5 tone, circulatia va fi deviata pe DN 66, km. ... 71+500 Targu Jiu. ... 64+400 (Cilnic -Targu Jiu).
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Potrivit conducerii SNLO, prin actul amintit, societatea bucuresteana, mutata recent în Alexandria, se obliga sa vireze în contul producatorului de lignit cu sediul la Târgu Jiu creantele respective, onorariul urmând sa fie platit de catre datornic.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Intr-o astfel de situatie se afla si doi deputati gorjeni, care nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Primaria Targu Jiu a gasit o solutie pentru a depasi criza financiara.
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. ... Din partea Organizatiei Centrale a TSD au fost prezenti la Targu Jiu:
google-analytics.com