Cautare

5522 de rezultate pentru "accident rutier targu jiu 28 11 2009" (3.17 secunde)
Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
In ciuda mai multor controale care au scos la iveala afaceri dubioase, miliardarii romi Ninel Potarca si Dan Barcina din Targu Jiu nu au vizitat inca Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.
Presedintele Consiliului de Administratie al SC SUCCES NIC COM SRL din Targu Jiu, Nicolae Sarcina, s-a aratat interesat de achizitionarea autogarii din municipiu.
Terenul pe care se afla Palatul de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu, este revendicat de mostenitorii fostilor proprietari.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
Zeci de cetateni din Targu Jiu sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii pentru ca nu isi platesc amenzile catre bugetul local.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
Pandurii Targu Jiu a pus accent pe pregatirea fizica in primele zile ale stagiului din Antalya. ... Pandurii Targu Jiu incepe astazi seria jocurilor amicale, intalnind, de la ora 16.00, ultima clasata din 2.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cu o rotatie de doar sase jucatori, ardelenii nu au rezistat la Targu Jiu pana la capat, cedand total in finalul jocului.
Pandurii Targu Jiu intalneste "lanterna rosie", CS Mioveni, dar asta nu e o garantie a succesului pentru trupa lui Grigoras Pandurii are de ce sa-si faca griji. ... Revine Pintilii Fara vedetele Neaga, Dica si Margaritescu, Mioveniul incearca sa supravietuiasca, dar e la 11 puncte de salvare.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
SRI si Ministerul Apararii Nationale trebuie sa-si dea avizul pentru construirea fabricii de filtre auto.Terenul din incinta Parcului Industrial Bumbesti-Jiu, pe care urmeaza sa se construiasca fabrica de filtre auto Pirelli, a fost dezafectat, în perioada urmatoare trebuind sa înceapa lucrarile de executare a halei.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Pentru zona Charles de Gaulle este aprobat doar un Plan Urbanistic Zonal (HCGMB 319/2009) care permite construirea unei parcari subterane si a unui pasaj pietonal sub Piata Charles de Gaulle. Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
google-analytics.com