Cautare

2104 de rezultate pentru "accident rutier crasna salaj and 12" (3.51 secunde)
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc. ... In aceeasi ordine de idei, presedintele PSD Salaj a precizat ca rezultatul voturilor a fost influentat pozitiv de cel putin doua discursuri. ... Corin Penciuc, presedintele PNL Salaj:
PNL-PD Salaj, batalia pentru ocuparea sefiei partidului se va da intre Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... Liderul PD Salaj, Viorel Stanca, nu ne ascunde faptul ca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de presedinte al democratilor salajeni.
Despre acest fenomen, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, spune: ... Totusi, opinia presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc, despre acest lucru, vine sa linisteasca spiritele pesediste: ... Cat despre prezumtiva reorientare doctrinara a PD, liderul PSD Salaj declara:
Contactat, presedintele PNL Salaj, Corin Penciuc, subliniaza faptul ca propunerea unei fuziuni exista de cateva luni, insa lucrurile au fost puse in stand-by pana la rezolvarea problemelor interne din cadrul celor doua partide:
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine. Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (C.J.P.) Salaj, Laurentiu Patiu, ne-a informat, in cadrul unei conferinte de presa, despre modificarile aduse de OUG 148/2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Daca vrei sa o schimbi, mergi la "Account Info", apoi la "Sign-in and Security" si alege "Change the password". Apoi alege optiunea 'recovery and reset'.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
google-analytics.com