Cautare

2104 de rezultate pentru "accident rutier crasna salaj and 12" (2.57 secunde)
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
Cu toate ca nu au fost prezenti la intalnirea de la Gura Humorului, presedintii organizatiilor judetene din Salaj ai PNL si PD, Catalin Micula, respectiv Viorel Stanca, impartasesc relativ aceleasi opinii cu liderii lor, desigur, atunci cand vine vorba de fuziune. ... Viorel Stanca, presedintele PD Salaj:
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Acest proces de recalculare nu a fost unul de majorare a pensiilor, ci de asigurare a unui raport de echitate intre toti pensionarii din sistemul public de pensii, a precizat directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj, Florian But.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Sanatatea si Educația din Salaj, exemple de manageriat in folosul oamenilor Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Spun cu mandrie ca investitiile in Sanatate derulate in judetul Salaj pot fi exemplu pentru intreaga tara.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
google-analytics.com