Cautare

9616 de rezultate pentru "accident munca braila 2009" (2.89 secunde)
Cu ceva vreme in urma, in cadrul unei intalniri pe tema zonei metropolitane Galati-Braila, cineva a venit cu o idee pentru rezolvarea diferendelor dintre cele doua unitati administrative in privinta a ceea ce se va construi in zona dintre cele doua orase:
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Este foarte multa munca. ... - Am intrat in lumina reflectoarelor la o varsta frageda de 16 ani, initial m-am facut remarcata ca frumusete, am castigat multe concursuri de frumusete, apoi am facut multe foarte multe reclame si campanii de imagine, dincolo de munca din moda.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? ... Multi dintre angajatii firmelor romanesti sunt tentati sa creada ca efectuarea orelor suplimentare de munca este un criteriu care conteaza foarte mult in promovarea lor profesionala.
La aproape trei saptamani de la integrare, oferta locurilor de munca pentru persoanele cu studii superioare este inca saraca.
Romanii care doresc sa munceasca in Germania se pot inscrie, incepand din aceasta luna, in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Romanii care doresc sa ocupe aceste locuri pot obtine permisul de munca in regim de urgenta. ... Lucratorii romani care doresc sa desfasoare o activitate remunerata pe teritoriul belgian trebuie sa obtina de la autoritatile competente un permis de munca.
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) are obligatia sa realizeze un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale.
As incerca insa sa ma angajez undeva unde as reusi sa am si carte de munca", a declarat Alina D., o craioveanca de 30 de ani. ... "Mi s-a mai intamplat sa lucrez fara carte de munca.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
S-a intimplat in cazul a 783 de angajati carora li s-au desfacut contractele individuale de munca de catre angajatori in primele 6 luni ale anului.
Lipsa locurilor de munca si saracia lucie conving tot mai multi doljeni sa-si doreasca un loc de munca în strainatate.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
google-analytics.com