Cautare

9616 de rezultate pentru "accident munca braila 2009" (2.79 secunde)
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Venituri la buget de 0,6% din PIB Inasprirea controalelor pentru reducerea fenomenului de munca la negru (taxele aplicate muncii fiind relativ ridicate). ... In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. ... importul de forta de munca din statele nemembre UE. Sectorul constructiilor se confrunta la ora actuala cu un deficit major de forta de munca.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Desi incepand cu 1 ianuarie 2007 a impus masuri tranzitorii de acces pe piata fortei de munca, Italia a liberalizat patrunderea lucratorilor romani in domeniul agricol, sezonier.
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. Totusi, unele dintre ele nu au renuntat total la forta de munca din Romania.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor.
Romania poate emite anul acesta 8.000 de autorizatii de munca strainilor care doresc sa desfasoare activitati lucrative.
Componenta pentru tineret si sport a programului de guvernare urmareste integrarea tinerilor pe piata muncii, printr-un program de asistenta speciala a acestora, de catre institutiile guvernamentale de profil, de la absolvire si pana la incadrarea in munca.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Pentru ca salariile sunt mult prea mici, minerii disponibilizati nu prea vor sa lucreze la noile locuri de munca oferite.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Munca - Este o saptamana buna pentru dezvoltarea profesionala. ... Munca - Te descurci excelent la job si superiorii tai remarca acest lucru. ... Munca - Esti persona non grata saptamana aceasta la birou si asta pentru ca ai tendinta sa iti bagi nasul in treburile celorlalti.
google-analytics.com