Cautare

994 de rezultate pentru "accident la balaci" (2.59 secunde)
Verificati glezna Circulatia saraca a sangelui in talpa piciorului este un semn ca exista tulburari in creier cu un accident cerebral si dementa. ... Gradul de sclerozare a arterelor si fluxul sanguine la nivelul talpilor poate sugera arteroscleroza vaselor de sange cerebrale.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Excesul de sare aduce cancerul de stomac Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda reducerea consumului de sare la o lingurita, zilnic Abuzul de alimente sarate provoaca numai rele. ... Accident vascular cerebral. ... Adica, prea multa sare duce la putinatatea capacitatii intelectuale.
La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai. Trezita din somn, de un telefon primit la ora 3 dimineata in America, Moni a ramas socata.
Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com. ... Gottlieb a mai regizat lungmetrajul "The Shrimp on the Barbie" (1990) si filmul Disney "Un pusti la curtea regelui Arthur" (1995).
La intalnirea din 1998, el trecuse printr-o poiana unde era atat de fierbinte incat i s-au ars parul si mustatile.
Poate cele mai cunoscute medicamente la nivel global, anticonceptionalele orale sunt numite simplu "pilula". Cele mai folosite mjjloace de contraceptie, isi pastreaza inca o serie de aspecte bine ascunse, la mai bine de 50 de ani de la aparitie.
Haosul de la inima pana la creier. Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina.
Magda Marincovici) Organizatia Mondiala a Sanatatii limiteaza consumul de sare la 5 g zilnic, dar la ora actuala in nici o tara nu este respectata aceasta recomandare.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
Aceste complicatii cu prognostic sever pot sa genereze orbire, accident vascular cerebral sau insuficienta renala.
Mariustuca.ro / Diabeticii in mare pericol de accident cardiac (Autoare: Magda Marincovici) Riscul de accident cardiac este de trei ori mai mare in cazul pacientilor suferinzi de diabet si 70% dintre acestia isi pierd viata din acest motiv.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
La ora actuala, pensionar, traieste in statul Oregon.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Sfaturi pentru hipertensivi, la -20, -25 de grade Celsius (Autoare: ... De aceea, am batut la usa cabinetului doamnei profesor doctor Doina Dimulescu, cardiolog, dar si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, pentru a ne da cateva sfaturi care sa-i ajute pe hipertensivi sa depaseasca gerul fara complicatii.
google-analytics.com