Cautare

61510 de rezultate pentru "accident in stefanesti din 09 07 2010" (5.84 secunde)
Crame din sapte zari si bucatari vestiti pun de zaiafet cu vinuri alese si mancaruri bine mestesugite, bun prilej de adunat prieteni si petrecut in tihna, la iarba verde.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul intitulat "Votul obligatoriu, decizia care ar putea rasturna toate calculele politice", pe care il puteti citi in continuare.
"Domnule Ministru, in ultima perioada de timp, aproape ca nu e zi in care sa nu ne luam portia de umilinta dintr-o tara din vestul Europei. Fie ca vine din Franta, Italia, Norvegia sau Spania, atacurile tot mai hotarate la adresa romanilor in general sunt facute fara nicio distinctie.
La cea de a X-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi - INVENTIKA 2006 care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie a.c.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. In opinia senatorului Valeca alocarea acestor fonduri s-a facut strict pe criterii politice.
In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate.
Senatorul PSD Serban Valeca a adresat Ministerului Mediului si Padurilor o intrebare in care a cerut detalii despre avizarea de catre acest minister a acordurilor petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare incheiate intre Agentia Natională
Biroul Electoral Central va lua in discutie nu mai putin de zece cereri venite din tara prin care se solicita anularea alegerilor in diferite localitati si sa se constate fraudarea votului de duminica, a anuntat marti purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, in comuna Stefanesti, Arges, ca promisiunea pe care o facea in campania pentru europarlamentare, privind acordarea a cate 25.000 de euro pentru romanii care revin in tara, a devenit realitate prin intermediul masurii 112 a UE.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Senatorul PSD Serban Valeca a criticat in cadrul unei declaratii politice faptul ca Hidroelectrica a notificat "baietii destepti" ca din 1 mai are din nou energie ieftina.
Multumesc tuturor presedintilor de organizatii locale PSD-UNPR-PC si primarilor din localitatile: Stefanesti, Lungesti, Susani, Madulari, Gusoieni, Sutesti, Mitrofani, Sirineasa, Pesceana, Glavile, Amarasti, Dragasani pentru modul in care s-au mobilizat sa faca fata precipitatiilor abundente inregistrate in aceste zile.
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. ... 'FABC va milita in continuare pentru dezvoltarea si implementarea unui program national de screening pentru cancerul de san.
Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat joi, anularea alegerilor de duminica din comuna Vidra, care include si satul Sintesti, si repetarea scrutinului in 15 iunie, anuntul fiind primit cu urale, dar si cu huiduieli de localnicii aflati in strada in sat, in functie de tabara careia ii apartin.
La mai bine de un an de zile de cind miile de botosaneni de prin Bucecea, Flaminzi si Stefanesti au votat intr-o veselie trecerea de la cizme de guma la pantofi si de la carute la automobile, oamenii continua sa umble cu aceleasi cizme sparte si cu aceleasi "autoturisme " trase de armasari.
Dupa numeroasele acuzatii de frauda aparute dupa alegerile din 28 noiembrie, rromii s-au hotarit sa monitorizeze scrutinul prezidential de duminica.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a acuzat Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului si Romsilva de intarzierea eliberarii unor avize necesare pentru lucrari de infrastructura.'De opt luni de zile suntem intarziati de Ministerul Mediului, al Agriculturii si Romsilva deoarece nu primim avize pentru expropierea unor paduri la Centura Bucuresti in zona Stefanesti si pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti' a spus ministrul Transporturilor.Orban a mentionat ca va introduce o nota in sedinta de Guvern pentru grabirea procedurilor de acordare a avizelor pentru lucrarile de infrastructura si de urgentare a procedurilor de expropriere.
google-analytics.com