Cautare

2760 de rezultate pentru "abuz sexual 2000 pitesti" (6.81 secunde)
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Mai mult, se pare ca primarul Mazare are de gand sa mearga pana la capat si precizeaza ca "o eventuala anulare a proceselor verbale in instanta va fi urmata de plangeri impotriva Prefectului pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu".
Liderul PD-L crede ca sugestia PSD si PNL privind amanarea datei alegerilor locale este un abuz.
Potrivit lui Paul Pacuraru, daca la finalul cercetarilor se va dovedi ca nu a fost vorba de o confuzie, atunci se poate vorbi de un abuz.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
Consiliul Judetean Constanta il acuza pe prefectul Danut Culetu de "obstructionarea pregatirii alegerilor" si "isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu".
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Politistii au propus trimiterea in judecata a fostului primar din comuna doljeana Dranic, dar si a contabilului si referentului agricol, cei trei fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
Deputatul PNL de Constanta Gheorghe Dragomir (foto) sustine ca schimbarea din functie a sefilor de servicii deconcentrate reprezinta un abuz comis de PSD si PD-L, indiferent ca pentru posturile in cauza urmeaza sau deja au fost organizate concursuri.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Potrivit IGPR, Calitoiu "este cercetat pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, fals intelectual si uz de fals, abuz de incredere, precum si complicitate la inselaciune".
Reprezentantii confederatiilor sindicale cer amanarea asumarii raspunderii pe legea pensiilor precizand ca este un abuz, iar asumarea ei ar putea accentua tensiunile sociale deja existente.
PSD va depune sesizari la Comisia juridica si la Parchet impotriva presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, acuzand-o de abuz in serviciu, pe motiv ca aceasta blocheaza actiunile democratice ale opozitiei.
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Dar o atitudine nedemocratica, un abuz nu se combate cu alt abuz si cu o alta exagerare. ... Daca ar fi sa acceptam acest abuz inseamna ca ne pregatim sa-l inlocuim pe genialul Traian Basescu cu multilateralul Crin Antonescu, intre cei doi nefiind decat o diferenta de par.
De data aceasta, PSnews.ro va prezinta, in exclusivitate, adevaratele mize politice vizate de controversatul general acuzat de abuz in serviciu si, totodata, cercetat in dosarul care investigheaza moartea politistului Bogdan Gigina.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
google-analytics.com