Cautare

2760 de rezultate pentru "abuz sexual 2000 pitesti" (7.86 secunde)
Serviciul de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, il cerceteaza pentru abuz in serviciu contra intereselor publice pe Eugen Davidoiu, fostul director al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO).
prin abuz de monopol, compensand depozitele cu dobanzi derizorii si impunand dobanzi exorbitante la credite. ... Este posibil prin abuz de monopol.
Motivul atentionarii cu pricina, conform careia "orice abuz va fi pedepsit", are rolul de a-i speria, pe cat posibil, pe cei care, precum domnul Goe, opresc trenul pentru ca si-au pierdut boneta de "marinel" sau pentru a-si cumpara o sticla de bautura (asa cum se intampla intr-o reclama, pe buna dreptate interzisa de CNA!).
Agentia Nationala de Integritate a depus o sesizare la Parchetul General impotriva primarului Capitalei, Nicusor Dan, pe care il acuza de abuz in serviciu, pentru ca Primaria Capitalei ar fi platit o amenda in contul lui si pentru ca ar fi aprobat in calitate de primar suplimentarea bugetului unei directii pe care tot el o conducea.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune.
Emil Constantinescu (17 noiembrie 1996 - 10 decembrie 2000) - trei ani negri pentru Romania si un salvator Primul an de mandat al lui Constantinescu a coincis cu intrarea Romaniei intr-o adanca recesiune .In 1996, Emil Constantinescu a fost ales prin vot direct Presedintele Romaniei, pentru un mandat de patru ani.
Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000. ... Marko Bela, presedintele UDMR, nu se sfieste chiar sa spuna ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Este vorba despre Ionel Soare, cel care, in 2000, a castigat batalia pentru fotoliul de primar.
In anul 2000 a urmat doua cursuri postuniversitare, legate de Aparate de cale CF si de Comunicarea politica prin internet. ... Din 1990 pana in 2000 a lucrat ca inginer la diferite firme, precum SC Monte Cristo SRL si Compania Nationala CFR SA.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Potrivit unui raport al World Wide Fund (WWF), in 2000 Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova au cazut de acord asupra largirii albiei Dunarii pentru a preveni posibile inundatii provocate de fluviu.
Firma Global International 2000 din Bucuresti a concensionat 36,5 ha de teren in Zona Libera, suprafata pe care va construi, impreuna cu ENEL, cea mai mare termocentrala pe carbune din sud-estul Europei.
In cadrul trecerilor in proprietate privata din industria auto, cea mai importanta vanzare este cea a Dacia Pitesti. ... Contractul de vanzare-cumparare a combinatului petrochimic Petromidia Navodari a fost semnat in noiembrie 2000 cu Rompetrol Group BV Rotterdam, tranzactia incheiata avand o valoare de 615 milioane de dolari.
Infiintarea unui lant de benzinarii pe amplasamente ilegale, una chiar in zona de siguranta a CFR, fara acceptul autoritatilor de mediu, i-au adus o condamnare penala in prima instanta de un an si sase luni inchisoare, de care a scapat datorita imunitatii parlamentare dobandite in 2000.
- Impotenta vasculara - se ia Branca-ursului sub forma de tinctura, cu 10-30 de minute inaintea actului sexual. ... - Frigiditate - cu jumatate de ora inaintea actului sexual, se administreaza 2-4 comprimate de Branca-ursului.
Functionarea prostatei este reglata de testosteron, un hormon sexual masculin produs de testicule.
Christopher Ryan si Cacilda Jetha, in cartea lor Sex at Dawn, sustin ca oamenii au evoluat sa fie mamiferele cele mai active sexual de pe glob, iar ca in era pre-agriculturala, acestia traiau in comunitati egalitariste si promiscue.
- contact sexual neprotejat; ... Este obligatoriu ca toate persoanele care au intrat in contact fizic intim (contact sexual neprotejat, utilizarea in comun a obiectelor de igiena personala etc) sa se testeze pentru virusul hepatitei C.
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
numarul 116000 Asociatiei Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, iar numarul 116111 Asociatiei Telefonul Copilului", se arata intr-un comunicat al ANRCTI.Numerele trebuie activate de Romtelecom in cel mult sase luni de la data alocarii.Pe toata perioada de valabilitate a licentelor (pana la 25 iulie 2018), titularul licentei, Romtelecom, are obligatia de a se asigura ca serviciile sunt disponibile non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la nivel national), ca informatiile privind disponibilitatea serviciului sunt usor accesibile publicului si ca, pe perioada in care serviciul nu este disponibil, apelantii sunt informati cand acesta va deveni disponibil.Prin intermediul numarului 116000, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual va furniza servicii de urgenta pentru copii disparuti, va prelua apeluri prin care se anunta disparitia unor copii si le va transfera apoi Politiei.
google-analytics.com