Cautare

529 de rezultate pentru "abonamente si telefoane" (5.32 secunde)
cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017. Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente?
Internet Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: INTERconnected = interconectat si NETwork = retea.
Detasat, in top, conduce consilierul PD, Radu Theodor, care a initiat cinci proiecte care au fost si adoptate. ... Au existat si consilieri care s-au multumit doar sa participe la sedintele lunare ale Consiliului Local (CL) Craiova.
PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu.
Nicolae Rainea nu se pricepe doar la arbitraj si politica. ... Politicianul pesedist a organizat chiar o intilnire, duminica, intre pensionarii inscrisi in PSD si sefii AP.
14 consilieri municipali au semnat, in calitate de initiatori, un proiect de hotarare al carui temei legal sta intr-o ordonanta si o lege abrogate. Semnatarii, jumatate PNL, jumatate PSD, au iscalit la comanda politica, fara a studia si cadrul juridic al documentului.
Adunarea Generala de dare de seama si alegeri din cadrul Organizatiei Cernavoda a Partidului Romania Mare l-a ales vineri pe noul presedinte al filialei.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, primarul Radu Mazare a declarat ca, gratie unei modificari a unei hotarari de consiliu, de acum inainte se acorda facilitati privind transportul in comun pe baza de abonamente lunare gratuite, pe toate liniile, in interiorul municipiului Constanta, pensionarilor cu un venit de pana la 650 RON si persoanelor in varsta de peste 60 de ani care nu realizeaza venituri.
Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole. Institutia este unul dintre finantatorii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Targu Jiu si, prin statut, are obligatia sa vireze in contul echipei din Liga I o anumita suma de bani.
Reducerile de criza pe care consilierii craioveni erau chemati sa si le aplice singuri, in semn de respect fata de comunitatea care i-a ales, care ii plateste si e din ce in ce mai chinuita de caderea economiei, au fost alungate ca un vis urat.
Personalitatea domnului Stiglitz este cunoscuta si in calitate de fost presedinte al Bancii Mondiale si de consilier economic al presedintelui american Bill Clinton, care la sfarsitul celui de-al doilea mandat a lasat o economie americana foarte solida.
Primarul Craiovei si-a reluat ieri audientele, oferindu-se sa-i primeasca pe toti cetatenii "nerezolvati" de viceprimari sau de directorii si sefii de servicii din subordine Intors la carma Primariei Craiova, Antonie Solomon si-a reluat ieri audientele.
Cea mai importanta este gratuitatea pentru pensionarii cu domiciliul in Craiova si un venit net din pensie de pana la 1.000 lei/luna.
Nu ne batem joc de oameni, nu suntem populisti si nici in campanie electorala", sustine primarul Solomon.
Nu ne batem joc de oameni, nu suntem populisti si nici in campanie electorala", sustine primarul Solomon.
Notorietatea de care se bucura Grupul de firme European Drinks & Food nu se datoreaza numai calitatii superioare a renumitelor sale bauturi racoritoare si alcoolice, ape minerale sau produse alimentare fabricate pe modernele platforme industriale din Bihor, ci si dublei calitati de cel mai mare angajator si contribuabil privat din Romania, pe care si-o revendica gratie numarului mare de salariati in toata tara, dar si celor peste 3.600 de miliarde de lei virate numai anul trecut la bugetul consolidat al statului.
Aceasta competitie nu poate avea decat efecte benefice pentru utilizatori, efecte care s-ar putea concretiza in scaderea tarifelor pentru convorbiri si abonamente, este de parere oficialul ANRC. ... Potrivit reprezentantilor acestei companii, se doreste astfel ca telefonia mobila sa fie accesibila chiar si celor cu venituri mici.
Indicii preturilor de consum au crescut, in luna februarie, cu 8,49 % fata de perioada similara a anului trecut si cu 0,24% fata de luna precedenta, potrivit datelor centralizate de Directia Judeteana de Statistica Bihor.
Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. ... telefonie, internet si date, televiziune si pachete de servicii (combinatii ale primelor trei categorii).
google-analytics.com