Cautare

529 de rezultate pentru "abonamente si telefoane" (7.32 secunde)
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate.
Parcarea in capitala va avea un tarif unic de cinci lei pe ora, indiferent de zona. Municipalitatea va pune la dispozitia locuitorilor si abonamente.
Twitter va aplica o taxa de 10% pe incasarile creatorilor din abonamente. Musk sustine ca ieftinirea taxelor de la IOS si Android vor face acest cost "invizibil".
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
“Este vorba de oameni care conduc la nivelul judetului institutii descentralizate ale ministerelor si cei care au jucat la doua capete si care nu s-au implicat in a rezolva problemele cetatenilor, ei vor fi schimbati din functii“, a declarat Marza.
In mod previzibil, "implicarea institutiei prezidentiale”, clamata de Nicolau, a oferit si PSD-ului prilejul de a-si declara "stupefactia” provocata de abuzurile lui Traian Basescu.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Comisia de ancheta a radioului si televiziunii publice i-a audiat pe jurnalistii care au semnalat cenzura si presiuni politice in TVR. ... Comentariile Dorinei Mihailescu au generat un schimb dur de replici intre aceasta si presedintele comisiei, Raluca Turcan, deputat PNL.
RAZVAN ORASANU) In imbulzeala predictibila pentru functii si atarnatul de clanta viitorului premier, fiecare trepadus isi va vedea de propriul interes, fara a se gandi prea mult la interesul noului premier sau, Doamne fereste, la interesul tarii.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Serviciul intern de securitate al Senatului, in razboi cu sindicatul angajatilor ZIUAnews a aflat de la surse parlamentare, dar si din documente obtinute de redactie, dedesubturile unui incredibil razboi care se poarta in aceste zile chiar in inima Senatului Romaniei.
rusa, ucraineana, bielorusa si transcaucaziana. ... - URSS a existat pana in anul 1991 si a fost in acea perioada cel mai mare si mai puternic stat din lume.
Desi, pana la sfarsitul lui 2005, Fiscul nu a cercetat declaratiile fiscale ale cetatenilor, incepand de la acel moment si pana in prezent au fost luate la puricat cele ale avocatilor si notarilor, ne-a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un interviu acordat ziarului "Realitatea romaneasca".
IPP reclama lipsa de rigoare in cheltuirea fondurilor publice si tolerarea de catre conducerea Camerei Deputatilor a carentelor de management in privinta cheltuielilor facute pentru parlamentari.
Producatorii si distribuitorii de echipamente electrice, dar si electrocasnice au decis sa reduca valorea timbrului verde pentru a incuraja vanzarile acestor produse.
Cu acest prilej, Cosmote va comunica direct cu utilizatorii de telefoane mobile prin Bluetooth, utilizand serviciul ProxyCast, pus la dispozitie de compania Personal Networks.
Pro si contra: ... La 100 de metri distanta, ai si explicatia. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Facebook Messenger nu va mai functiona pe aceste telefoane. ... Aplicatia nu va mai fi compatibila cu aceste versiuni ale sistemului de operare si nici nu va mai exista suport.
Si chiar daca aceasta tehnologie nu este pe placul tuturor, cei care prefera sa o foloseasca au nevoie de un pad special. ... Se numeste simplu Qi Wireless Charging Pad si functioneaza la 5V/9V 1A-1.6A.
"E o obligatie morala, de suflet, sa ma aflu aici, pentru ca nu puteam ramane departe de cei care si-au asumat riscul grevei foamei", le-a spus Ticu Dumitrescu revolutionarilor brasoveni.
google-analytics.com