Cautare

63397 de rezultate pentru "1 concept salonul in care frumusetea este transformata in arat" (5.78 secunde)
In seara deschiderii oficiale a Salonului Auto de la Geneva, Opel a fost in centrul atentiei. ... Aceste elemente verticale sunt in simetrie cu tevile de esapament din spate. Interiorul, in concordanta cu exteriorul, creeaza o impresie vizuala dinamica si dezvaluie noile standarde estetice ale producatorului.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Frankfurt patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmand sa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat in Romania la sfarsitul anului 2011, a declarat directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.
În perioada 27 septembrie - 1 octombrie, aproximativ 30 de agenti economici producatori si distribuitori de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, dar si firme din domeniul financiar si din sectorul auto participa la Electroutil 2008.
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
In cursul intilnirii, presedintele Traian Basescu a primit din partea lui Georges Chirita, om de afaceri de origine romana, ultimul model de stick de memorie USB produs sub marca CHIRITA PARIS.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului.
Asa s-a gandit un craiovean care a inceput o afacere in domeniu. ... Pasionat de mecanica pana la creatie, omul si-a descoperit vocatia inca de pe bancile facultatii, cand era preocupat sa rezolve tot felul de probleme aparute la echipamentele cu care lucra.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova. ... In standul Ford vor fi expuse patru sau sase masini, care vor pleca in curand din Banie catre Elvetia.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova. ... In standul Ford vor fi expuse patru sau sase masini, care vor pleca in curand din Banie catre Elvetia.
Vedeta de anul acesta este una dintre cele mai scumpe masini ale marcii Mercedes. Mercedes Benz clasa CL este cea mai noua masina de la aceasta firma de renume mondial, modelul fiind un coupe fara egal.
Începând de sâmbata, Teatrul National „Marin Sorescu“ din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2007, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Cea de-a XVI-a editie a Electroutil se desfasoara în perioada 15-19 septembrie 2007, între orele 10.00 - 18.00.
o anvelopa aerodinamica, inovativa, aflata in stadiul de concept. Cu un profil stilat, realizat de Pininfarina, si cu ultimele tehnologii Dunlop pentru anvelopele de tip motorsport, anvelopa concept de la Dunlop asigurã, pe langa placerea la rulare, si protectia mediului inconjurator.
Incepand de sambata, craiovenii interesati sa contracteze un credit o pot face direct in holul Universitatii din Craiova, unde se desfasoara cea de-a doua editie a manifestarii expozitionale "Salonul de servicii financiare 2006".
Romania va participa prin Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica la "Salonul International Idei - Inventii - Noi Produse din Germania - iENA 2010" care se va desfasura in perioada 28 - 31 Octombrie 2010, la Nurnberg - Germania.
Aflat la a patra editie, Festivalul Opera Copiilor sarbatoreste ziua tuturor copiilor si aduce o multime de activitati si surprize la sediu, inclusiv in curtile exterioare si pe stadionul Rapid!
Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza vernisajul Salonului de Banda Desenata Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151). Salonul BD Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate implineste anul acesta 5 ani.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Incepand de maine, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" organizeaza "Salonul de servicii financiare 2006". Aflata la cea de-a doua editie, manifestarea expozitionala va avea loc in perioada 10-14 iunie, in holul Universitatii din Craiova.
google-analytics.com