Cautare

63397 de rezultate pentru "1 concept salonul in care frumusetea este transformata in arat" (4.23 secunde)
Audi Q7 V12 TDI, SUV-ul ultraperformant din Ingolstadt, si Chevrolet Volt Concept, varf de lance indreptata catre Toyota. Anul trecut, Audi a demonstrat potentialul dinamic al motoarelor diesel in una dintre cele mai memorabile curse din lume.
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: "Din anul 2009 lucrez in acest domeniu! La salonul Diva Hair am ajuns printr-o cunostinta. ... Omul alege manichiura dupa gust, dupa cat de sofisticat este.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte.
Divertiland este un concept unic in Romania, oferind de 5 ani incoace bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras devenind, astfel, destinatia perfecta pentru vara. Dotarile de ultima ora il claseaza in top 5 parcuri acvatice din Europa.
Pierre Pennino si Marc Pennino sunt doi francezi (unchi si nepot) care au deschis la Bucuresti, pe Bd. ... 14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania.
frumusetea feminina. Acum doi ani a avut o idee care astazi a devenit principala lui preocupare: sa deschida un centru medical de sanatate si frumusete, un loc in care femeile sa vina timide si sa plece fericite si increzatoare in ele.
Prin natura sa, omul tinde sa introduca in viata frumosul! Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
Corporatia japoneza Mazda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Geneva noua Mazda3 MPS - varful de gama ultraperformant, alaturi de Mazda3 cu sistemul "i-stop", anunta www.informatiiauto.ro.
General Motors a dezvaluit primele detalii si fotografii ale noului Chevrolet Cruze, model al carui debut la nivel mondial este programat pentru luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris. ... Propulsoarele pe benzina au capacitati de 1.6 si 1.8 litri si dezvolta 112, respectiv 140 de cai-putere.
1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up. Situat pe Strada Stirbei Voda 53-55, Bucuresti, salonul reuneste o echipa formata din noua specialisti de beautyprintre care ii enumeram pe:
Noul Ford Verve Concept va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care se desfasoara în perioada 11-23 septembrie. Ford Verve este primul dintre cele trei vehicule concept pe care Ford le va lansa pe piata din Europa, Asia si America de Nord.
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
In prezent, Le Diner en Blanc se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume.
- Pentru mine, acest concurs este o provocare. ... Antrenamentul Cardio Mix nu este usor, dar asta nu inseamna ca este imposibil.
Promotorul Fitnessului in Romania, Mihai Dragomir, a acordat in exclusivitate pentru www.estiri.ro un interviu. ... Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Drumul catre succesul in afaceri nu este nici pe departe unul usor, cu atat mai mult atunci cand vorbim de o concurenta acerba in domeniul in care va desfasurati activitatea. Unul din secretele reusitei unei afaceri in domeniul infrumusetarii se bazeaza insa pe dorinta oamenilor de a arata bine.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
google-analytics.com