Cautare

13064 de rezultate pentru "04 04 2009 desi a scos la vanzare" (4.35 secunde)
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout. La studiu au participat 720 de bloggeri.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Astfel, la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta se afla in derulare mai multe proceduri de executare silita asupra unor firme debitoare catre bugetul statului, printre care si cea privind societatea Midex SA din localitatea Corbu.
De la 1 decembrie 2005 va intra in vigoare o noua procedura de vanzare a energiei electrice, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis sa reduca tarifele, mai ales cu scopul de a incuraja listarea la Bursa a cat mai multor companii, reiese dintr-un comunicat al institutiei.
Numarul ofertelor de vanzare pentru apartamente a crescut cu 36% in primele 7 luni din 2008 fata de perioada similara a anului trecut, potrivit analizei efectuate de anunturiparticulari.ro.
Daca vrei sa vinzi valuta la ghiseele bancilor, pierzi bani frumosi.
In conditiile economice actuale, persoanele aflate in cautarea unei locuinte la un pret bun ar trebui sa aiba in vedere si oferta imobiliara a bancilor comerciale. ... Bancile comerciale scot la vanzare imobilele aflate in executare silita.
Certificatul energetic pentru locuinte va fi impus atat la renovari majore, cat si in anuntul de vanzare sau inchiriere Constructorii de cladiri noi vor fi obligati, de anul viitor, pentru a obtine autorizatia de construire, sa realizeze si un studiu privind sistemele alternative de incalzire, iar certificatul energetic va fi impus atat la renovari majore, cat si in anuntul de vanzare sau inchiriere a unei locuinte.
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; ... Cel mai mult imi plac cele de la MoroccanOil:
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani. Administratorii spera sa scape de plata impozi-tului forfetar, desi actul normativ nu spune nimic despre scutirea firmelor suspendate.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a scos ieri la vanzare Santierul Naval Mangalia, termenul limita pentru depunerea ofertelor finale fiind 3 iulie. AVAS vinde intregul pachet de 100% pe care il detine la compania navala, renuntand la licitatie, dupa mai multe tentative esuate in acest sens.
Hidroelectrica a vandut sase din cele 16 microhidrocentrale scoase la licitatie in octombrie 2008, cu aproape 22 milioane lei, companiilor Wienstrom GmbH din Austria si SC Beny Alex SRL din Romania.
google-analytics.com