Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (3.55 secunde)
Ce aptitudini trebuie sa ai pentru a fi contabil, va spun specialistii din domeniul relatiilor umane. Maldare de hartii, registre, facturi si, mai ales, cifre, multe cifre - cam asta este impresia pe care o au cele mai multe persoane despre meseria de contabil.
  Nici un contabil închis în Dolj În practica, nu contabilii sunt cei care platesc cu închisoarea. ... Daca nu are toate datele, un contabil nu are cum sa înregistreze exact în evidente", a adaugat Antonescu.
note explicative atasate la bilantul contabil, audit obligatoriu, contabili numai cu facultate si certificat de calitate ISO pentru a putea participa la licitatii. ... Spre exemplu, vor fi modificate atat Legea contabilitatii, cat si reglementarile privind profesiunea de contabil si auditul financiar.
Sprijinul politic de care se bucura Liviu Scarlat in cadrul partidului nu poate sa schimbe datele problemei in cazul vanzarilor de active care apartineau SC Mangalia SA, chiar daca acestia incearca sa-i probeze nevinovatia.
De sanctiune nu vor scapa, chipurile, nici macar societatile-membre CECCAR care au codul CAEN recodificat 6920 (desfasoara activitati de contabilitate, audit financiar si consultanta in domeniul contabil), dar care nu au primit autorizatie de la CCF.
Expertul contabil Constantin Preda - membru fondator al CECCAR Dolj - spune ca unii au avut pile mai tari la legiuitori sa schimbe legea în favoarea lor:
Fondul, denumit BCR Expert, va include pana la 100% actiuni tranzactionate pe piata de capital romaneasca, avand poate cel mai ridicat grad de risc de pe piata.
In continuare, Mihu este promovat in functia de contabil la una dintre fermele vegetale ale Unitatii Agricole Constanta (fosta gospodarie de partid), desfasurandu-si activitatea la Complexul Sibioara.
Unul dintre ele este profitul contabil minuscul, bugetat in 2007. ... La Compania Nationala Posta Romana, castigul mediu lunar a fost de 1.039,7 lei, in conditiile in care profitul contabil s-a ridicat la 27.182.000 de lei (circa 8,2 milioane de euro).
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
Candidatii la stagiatura in audit trebuie sa fie licentiati ai unei facultati cu profil economic si sa aiba o vechime in activitatea financiar-contabila de minimum patru ani sau sa aiba calitatea de expert contabil, respectiv de contabil autorizat cu studii superioare.
"Plecand de la Regulamentul privind disciplina onorariilor pentru prestatiile profesionale ale expertilor contabili si Tariful profesional aprobat, consider ca pentru cuantificarea onorariului in expertizele contabile judiciare cel mai potrivit este tariful orar", a declarat Doina Ghitulescu, expert contabil.
Contabilii se plang ca doua activitati care au facut parte din profesia contabila liberala, in cadrul CECCAR, au fost recreate si sustrase pentru a deveni activitati sub tutela statului si a functionarilor publici, cu structuri de conducere care nu sunt constituite si numite de profesionisti si care nu recunosc competentele expertului contabil.
Unul dintre consultantii doljeni invoca tocmai acest lucru asta-iarna, ca ei nu pot sa-si asume cifrele dintr-un bilant contabil despre care nu stiu mai nimic.
Köncse Tamásné, expert - Ministerul Economiei si Transporturilor. ... Hansághy Péter, expert - Turism. ... Köncse Tamásné, expert - Ministerul Economiei si Transporturilor. ... Hansághy Péter, expert - Turism.
In cadrul evenimentului au luat cuvantul, printre altii, Victor Sandu - Manager proiect, Andrei Albu - Expert raportare, Eugen Irimia - Responsabil proiect din partea partenerului, Eugen Stoica - Expert grup tinta.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Adrian Pavlov - director adjunct control in sanatate publica, respectiv Klara Junc, Janetta Toanca si Nina Popa - toti aspiranti ai postului de director coordonator adjunct financiar contabil.
(Ana JITARITA) Economic IMM-urile vor fi clasificate dupa valoarea activelor Legea privind stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii lasa loc pentru diverse "jonglerii ", in ceea ce priveste incadrarea intreprinderilor in aceasta categorie, intrucit articolul 3 al legii contine un criteriu ambiguu de clasificare, denumit "rezultat total al bilantului contabil ".
Patru ani mai tarziu insa, dupa ce a lucrat mai intai pe marketing la o firma de constructii, ca si contabil la o alta si mai apoi ca partener, intr-o afacere cu sisteme de invelitori metalice (care in perioada 2006-2008 a reusit sa ajunga la o cifra de afaceri de un milion de euro) a revenit la pasiunea initiala - marketin-gul si publicitatea.
google-analytics.com