Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (2.64 secunde)
Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: ... Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: Este indicat sa bem ceai verde pana in orele 18:00, deoarece are un continut de teina.
Care sunt oamenii cei mai predispusi la infidelitate si din ce cauza ajungem in aceasta situatie, potrivit unui expert in relatii (Autoare: ... Ei bine, potrivit unui expert in relatii, indiciul se afla chiar in fluturasul sau de salariu.
Dupa 1990 a fost director la Institutul Roman de Management, director si director adjunct al Centrului de Calcul si Statistica Sanitara (1992-2002, cu intreruperi), consilier temporar al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si expert al Comisiei Europene, pentru informatizarea ocrotirii sanatatii in Romania.
doctor - Florin Ghinda - educator de spirit - Alexandra Postelnicu - psiholog - Aurel Mocanu - trainer - Cristian Cirstoiu - trainer - Ioana Corina Marcu - consilier psihologic - Steluta Tudose - terapeut - Vasile Paun - consultant - Alexandru Anton - trainer - Simon Eniko - trainer - Elena Ignat - terapeut holistic - Sorin Peligrad - trainer - Cornel Nicula - redactor revista Cosmos - Alexandru Musat- fizician - Gabriela Popescu - psiholog - Ion Bucur- psihoterapeut si profesor la facultatea de Psihologie - Claudia Rosu - profesor la facultatea de Psihologie - Simona Ionita - trainer - Cristina Starmuler - aromoterapeut - Cristina Raduta - doctor - Clara Toma - psiholog - Iustina Draghici - doctor - Doina Pauleanu - critic de arta - Constantin Simion - psiholog clinician - Michel Simon - profesor - Alexandru Matei - trainer - Ioan Adrian Nicula - doctor - Lucian Calapareanu - doctor - Laura Ganea - psihoterapeut - Diana Roman - expert feng-shui - Aura Rediu - instructor pilates - Anne Marie Trifu - terapeut holistic - Haiduc Ioan - specialist medicina alternativa - Gabriela Bumbac - instructor theta healing - Marcela Amet - instructor theta healing - Constantin Dorneanu - astrolog - Aurica Mahalean - terapeut reiki - Silvia Souca - life couch - Thea Haimovitz - specialist dermato-cosmetica - Geta Heimerl - narator - Elisabeta Barany - instructor - Carol Biro - trainer - Dragos Iliescu - trainer - Andreea Burdalescu - instructor - Robert Ionescu - profesor - Costin Vasile - expert Feng Shui - Oana Popescu-Argetoia - psiholog - Dorin Dragos - medic - Corina Marin - psiholog - Cristian Onetiu - life coach - Mircea Ioan Popa - conferentiar dr.
Secretul mortii lui David Kelly, expert in razboi biologic - In 2003, expertul in razboi biologic, David Kelly, a primit informatii ca guvernul britanic a falsificat datele cu privire la armele de distrugere in masa din Iraq.
Ce sfaturi le dai clientilor tai in acest sens? - Sa spunem ca nu se spune consultant pe probleme fengshui, ci, mai corect, doar consultant sau expert fengshui.
(...) Nu cred ca dac-ai fost contabil oriunde, de la CAP pana oriunde, intr-un minister, trebuie obligatoriu sa te pricepi la Sanatate.
Personalul angajat in centrele bugetare va fi redistribuit pe unitati de invatamant, urmand ca fiecare scoala sa aiba cate un contabil.
Contribuabilii care inregistreaza pierdere fiscala la sfarsitul anului precedent efectueaza plati anticipate in contul impozitului pe profit la nivelul sumei rezultate din aplicarea cotei de impozit asupra profitului contabil al perioadei pentru care se efectueaza plati anticipate.
Dar a fost pur si simplu devorat", spune Georgeta Carjila, contabil Siderca si lider sindical peste ce a mai ramas din sindicat.
un contabil si directorul unei firme din localitatea Banstead. Baiatul familiei era atat de inspaimantat incat a refuzat sa doarma singur.
Obiectivul functionarilor publici, din cadrul compartimentului audit, era de a identifica nereguli in intocmirea bilantului contabil, pentru anul 2005 si primele patru luni ale lui 2006.
Mai 2002, intr-o dimineata, doamna L.C., de 40 ani, analist contabil la o banca din Bucuresti, a simtit la servici cu o mancarime la umarul drept.
Descentralizarea vizeaza aspectul institutional, administrativ si financiar-contabil. Solicitam ca aceste servicii deconcentrate care au acum o dubla subordonare, fata de minister si Prefectura, sa fie in directa coordonare a Prefecturii si a autoritatilor locale", a afirmat Tise.
Am avut si la Amarastii de Jos o problema si i-am chemat pe primar si pe contabil si au plecat lamuriti", a spus Barbu.
Ei nu au publicat toate donatiile primite in Monitorul Oficial, astfel ca, la finalul anului electoral 2004, sumele inscrise in bilantul contabil erau cu 20 de miliarde de lei vechi mai mari decat cele declarate.
Ramine de vazut daca alesii locali au ramas la fel de neseriosi ca la inceputul mandatului, cind au decis ca un director cu sprijin politic nu mai trebuie sa demonstreze ca stie cel putin sa citeasca un bilant contabil.
Edilul Constantei a afirmat ca face acest demers dupa ce a aflat ca este acuzat pentru furtul a o suta de milioane de euro de un topograf si un contabil consilier de credite, dar in nici un caz de experti autorizati, Radu Mazare precizand ca a fost citat pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala.
Acestora li se alatura patru economisti, cinci avocati, un sef mecanic maritim, un notar, cinci juristi, un contabil, un sociolog, un maistru, doi ofiteri, un technician, un electrician si un fizician.
Pentru transportul olimpicilor dintr-o localitate in alta am cheltuit 450.000 de lei", a mentionat Eugen Radut, contabil-sef al ISJ Dolj.
google-analytics.com