Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (2.58 secunde)
• De la ora 10.00, Vanghelie si membrii delegatiei sale merg la Departamentul de Stat al SUA, unde se intalnesc cu Jay Burgess, director pentru Afaceri Europene si Administrarea Comertului International si Ryan Barnes, expert pentru relatia cu Romania, din cadrul Departamentului de Comert al SUA.
Necasatorita, licentiata in Drept a Universitatii Bucuresti, a ocupat ulterior functiile de jurist, apoi de expert si consilier la Camera Deputatilor.
Lucian Sandulescu, expert in energie termica in cadrul APC Romania, atrage atentia ca legile favorabile pentru repartitoare sunt in contradictie cu alte acte normative din legislatia noastra, dar si cu unele directive europene. ... Lucian Sandulescu, expert APC Romania, pentru ziarulring.ro.
Potrivit unui comunicat transmis de comisie, in cadrul intalnirii au avut loc discutii privind modul de interventie al fortelor de ordine europene in situatii de restabilire a ordinii publice, general maior (r) Bertrand Cavallier fiind expert in domeniul asigurarii si restabilirii ordinii publice, recunoscut la nivel european si, totodata, si un bun cunoscator al sistemului de ordine publica din Romania, avand in vedere implicarea sa, in calitate de expert european, in diferite programe PHARE derulate in beneficiul Jandarmeriei Romane.
Cucu a explicat ca salariul maxim al unui comisar de Garda Financiara este de circa 12 milioane de lei, adica 75% din cat castiga un expert vamal.
BRD, "expert" medical BRD are la randu-i un credit destinat exclusiv cabinetelor medicale. ... Achizitia de aparatura specifica este o alta posibila destinatie a banilor obtinuti prin Expert Medical.
In functie de nivelul de pregatire (incepator, avansat, expert), greutate si inaltimea schiorului, acesta va gasi in magazinele care vand astfel de produse si consultanta de specialitate. ... Totusi, cel mai sigur este sa cerem parerea unui expert sau a vanzatorilor din magazinele de specialitate.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a avut loc seminarul dezbatere pe tema modificarilor Codului Fiscal incepand cu 1 ianuarie 2007, organizat in colaborare cu specialisti din cadrul firmei SC Expert Manager SRL Constanta.
La conferinta au fost prezenti Catalin Doica, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, Eugen Ciorici, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Adriana Damian, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mariana Vizoli, director in cadrul MEC si coordonator al proiectului InfoTVA si Serge Mary, expert din partea Pricewaterhousecooper Belgia si coordonator al aceluiasi proiect din partea consultantului.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
La randul sau, Valentin Scarlat, reprezentantul agentiei imobiliare Credit Expert, ne-a explicat ca, intr-un fel, scaderea preturilor la apartamente era asteptata in conditiile in care cresterile care au avut loc in ultimii ani au fost determinate de usurinta cu care bancile au acordat creditele ipotecare.
In aprilie 2007, CEDO i-a dat castig de cauza lui Dumitru Popescu in procesul impotriva Romaniei (cazul "Tigareta II") tocmai pentru ca inregistrarile audio nu au fost autentificate de un expert.
Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare, un expert in servicii secrete, sa conduca o televiziune care si asa avea mari probleme de credibilitate", a declarat Valentin Nicolau, fost presedinte-director general al televiziunii publice.
Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook, deoarece "vietile perfecte" ale prietenilor virtuali le afecteaza sanatatea, a avertizat un expert in relatii.
La eveniment a participat doamna Mihaela Varga, fost director al Muzeului National Cotroceni, expert in pictura romaneasca. A fost prezent si bucatarul iranian Rezza Munteanu, la randul sau un remarcabil creator, expert in arta culinara.
La eveniment a participat doamna Mihaela Varga, fost director al Muzeului National Cotroceni, expert in pictura romaneasca. A fost prezent si bucatarul iranian Rezza Munteanu, la randul sau un remarcabil creator, expert in arta culinara.
In cadrul evenimentului s-a vorbit despre noile produse Gerovital Tratament Expert, o gama ce ofera solutii complete pentru ingrijirea si tratarea parului si a scalpului.
"Ca noutate, am adus pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - e mentolata si va costa 25 de RON.
Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook, deoarece "vietile perfecte" ale prietenilor virtuali le afecteaza sanatatea, a avertizat un expert in relatii, citat de dailymail.co.uk.
Magda Ciontea, medic intretinere corporala, expert in nutritie, reprezentant Silhouette; ... Magda Ciontea, medic intretinere corporala, expert in nutritie si reprezentant Silhouette le-a povestit participantelor cum sa-si intretina sillueta in timpul sarcinii, dar si dupa nastere:
google-analytics.com