Cautare

2317 de rezultate pentru "relatii clienti" (3.24 secunde)
Scriitor, jurnalist, redactor, critic literar, eseist, teoretician al literaturii de anticipatie, cunoscator al mai multor limbi de larga circulatie, el a ocupat pozitii oficiale care i-au facilitat relatii bune cu scriitori si critici din Occident, intr-o perioada in care astfel de relatii erau rare si dificile.
Morgan Freeman este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu nepoata lui. ... E'Dena Hines le-a dezvaluit lui Lamar Davenport si altora ca bunicul ei a intretinut relatii sexuale nepotrivite cu ea,” a sustinut avocata Beth Unger, in sala de judecata, potrivit New York Post.
- castig de- relatii confuze si nesigure in plan sentimental; ... - datorand cuiva- reluarea unei vechi relatii; ... - luand o cutie de- relatii aprinse cu copii;
TREBUIE SA IMI CAM REZOLV SINGUR PROBLEMELE, ADICA PRIN RELATII PERSONALE Medicul Horatiu Ioani spune ca medicina in Romania, in momentul de fata, se face prin relatii de prietenie.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri eliberarea lui Traian Chebeleu din functia de director al Directiei de relatii externe a Camerei si a lui Dragos Conovaru din postul de sef al Departamentului economic.
In plus, primarul a dispus in regulamentul de acces in primarie, tinut ascuns o vreme de ochii contribuabilului de Serviciul relatii cu publicul, ca orice persoana poate intra pe usa din fata daca se confirma telefonic.
Gabriel Sandu (pentru constructia si dezvoltarea partidului), Florian Aurelian Popescu (resurse umane), Cristian Alexandru Boureanu (relatii politice si relatii internationale), Raluca Turcan (imagine si comunicare), Cornel Stirbet (relatii institutionale si juridice), Mircea Cinteza (dialog cu societatea civila), Mihai ¥abuleac (mediu de afaceri si sindicate).
Activitatea de comunicare si relatii publice pe care Cms.
In acest context, pentru a asigura un echilibru la nivelul Primariei Generale, discut cu reprezentantii tuturor partidelor din Consiliul General, pentru sustinerea proiectelor legate de administrarea si dezvoltarea Bucurestiului", a declarat Sorin Oprescu in comunicatul de presa remis de Directia de Relatii Publice si Informare a PMB.
Sunt relatii excelente, relatii orientate spre viitor. ... Sunt relatii multiple, in toate domeniile, nu doar economice, dar si culturale si de cooperare in numeroase domenii.
"Vreau sa subliniez, prin aceasta vizita, importanta pe care tara noastra o acorda consolidarii parteneriatului strategic cu Franta, un membru foarte important al Uniunii Europene cu care avem relatii bilaterale foarte bune. Avem relatii romano-franceze care depasesc cadrul unui parteneriat simplu, chiar al unui parteneriat strategic.
Timp de doua zile, organizatorii, Consiliul Local al IMM, Primaria Oradea, Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice - Fundatia Carpatica, Asociatia pentru Relatii Comunitare s.a., ii invita pe oradeni sa fie alaturi de reprezentanti ai companiilor oradene, pentru a vedea cum doriti sa arate programele comunitare ale societatilor implicate.
Domnule ambasador, cum ati caracteriza actualele relatii existente intre Romania si Republica Azerbaidjan? ... Aceste relatii au atins nivelul de relatii strategice, ele concentrand-se in toate domeniile, respectiv cel economic, social, politic, regional.
Exista o serie de mituri despre sex care se pot dovedi adevarate obstacole in descoperirea iubirii adevarate si in cladirea unei relatii de cuplu. ... Sansele de a descoperi dragostea adevarata atunci cand avem o multime de relatii de scurta durata sunt mici.
Cifra destinului 3 Cele mai potrivite relatii pentru tine ar fi cu numarul 5 si numarul 7. ... De asemenea, misticul si introvertitul numar 7 iti starneste dorinta unei relatii profunde. Mai pot fi luate in considerare relatii cu autoritarul numar 8 sau cu dominatorul numar 1.
Sunt genul fidel in relatii serioase, dar am savurat pe deplin cei tre-patru ani in care am avut tot felul de relatii. ... Nu este o miza, ci o componenta a unei relatii implinite.
Sunt genul fidel in relatii serioase, dar am savurat pe deplin cei tre-patru ani in care am avut tot felul de relatii. ... Nu este o miza”, ci o componenta a unei relatii implinite.
Exista 2 categorii Cei care au libido, dar nu intretin relatii sexuale cu partenerii, ci prefera sa se masturbeze. ... Cu toate acestea, multi asexuali intretin relatii intime normale fara sa existe vreo placere sexuala sau dorinta.
RELATII: Omul care te iubeste cu adevarat - intotdeauna iti ofera daruri Pe site-ul relatii.net am citit o poveste despre un pictor talentat care muncea din rasputeri. ... relatii.net
Niciodata nu vom avea partide cu 60-70% din locurile din parlament, capabile sa conduca fara acele negocieri purtate la ceas de seara, in care se amesteca interese economice, idealuri politice, comportamente exemplare si relatii mafiote, in proportii greu de separat, daca nu vom identifica limpede cine se sprijina pe bani ascunsi, relatii mafiote, resturi de servicii secrete pentru a face politica si cine doreste doar sa satisfaca asteptarile electoratului.
google-analytics.com