Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (3.22 secunde)
Primaria Bucovat a dat in proprietate terenuri declarate zona protejata, sub care se afla un sit fosilifer, format din cochilii de scoici si melci.
Nici un functionar public din Consiliul Judetean, Prefectura Dolj si Primaria Craiova nu a fost destituit in 2005 si 2006 pe motiv de incompetenta profesionala sau indisciplina, desi au existat cateva tentative de epurare in sanul acestor institutii.
Primaria a avut nevoie de patru luni de la intrarea in vigoare a criteriilor care-i scot din schema pe nescoliti, pentru a le face vant din Consiliile de Administratie.
Primaria orasului Navodari a facut bilantul in ceea ce priveste realizarea obiectivelor propuse in urma cu aproximativ doi ani. ... De asemenea, in ceea ce priveste fondurile externe, Primaria Navodari a primit o creditare in valoare de aproximativ 100.000 de euro.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma. ... Pe de alta parte, Primaria Ovidiu are de acordat, lunar, ajutoare sociale pentru un numar de aproximativ 170 de persoane.
Tinand cont de actuala conjunctura politica, Mironescu nu crede ca liberalii mai sunt adversarii de odinioara ai social-democratilor, motiv pentru care nici nu vor avea vreun "super-candidat" la Primaria Constanta.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat.
Democratii au dat startul competitiei interne pentru desemnarea candidatului pentru Primaria municipiului Mangalia.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, pentru a-l desemna pe cel mai bine plasat candidat al acestei formatiuni in cursa pentru fotoliul de primar general Variantele ce vor fi luate in calcul in vederea stabilirii candidatului care sa intre in cursa pentru Capitala sunt, se pare, secretarul general PD-L,Vasile Blaga,viceprimarul Razvan Murgeanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, si Adriean Videanu.
Deputatul Cozmin Gusa, a fost desemnat, in unanimitate, de Consiliul Liderilor PIN, drept candidatul acestei formatiuni la Primaria Generala a Capitalei. ... "Consiliul Liderilor Partidului Initiativa Nationala a decis, in unanimitate, la propunerea mea, sa-l sustina pe presedintele Cozmin Gusa pentru Primaria Generala a Capitalei", a declarat Sandru.
Primaria orasului Techirghiol incepe sa starneasca interesul oamenilor politici de o anumita factura si notorietate. ... Buletinul de Techirghiol si casa pe care deputatul o are aici probabil ca nu sunt suficiente argumente pentru a spune, cu siguranta, ca Eduard Martin va fi candidatul PSD pentru primaria localitatii mentionate.
"La Primaria Capitalei nu voi candida decat daca sunt sigur ca voi castiga si asta va depinde de niste sondaje de opinie pe care le vom face.
"La Primaria Capitalei nu voi candida decat daca sunt sigur ca voi castiga si asta va depinde de niste sondaje de opinie pe care le vom face.
Antrenorul Ladislau Boloni va fi candidatul Partidului Civic Maghiar pentru Primaria Targu Mures. ... Daca noi nu reutim sa ne intelegem cu UDMR, atunci nu are rost ca pe marele Boloni sa il propunem la Primaria Targu Muret', a subliniat liderul PCM.
Primaria municipiului Constanta poate fi considerata cea mai importanta batalie a anului 2008 din judetul nostru. ... PDL nu a facut inca anuntul oficial cu privire la candidatul pentru Primaria Constanta, tocmai pentru ca se stie cat de dificila va fi o campanie impotriva actualului primar.
Senatorul Dorel Constantin Onaca a fost desemnat aseara, in mod oficial, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Primaria Constanta. ... Cu toate acestea, tot ieri, o agentie de stiri centrala dadea ca sigura desemnarea lui Laurentiu Mironescu drept candidat al PDL pentru Primaria Constanta.
Cel putin asta sustin democrat-liberalii, din ultimul sondaj intocmit de acestia reiesind ca Dumitru Bocai, candidatul PDL pentru Primaria Ovidiu, este cotat cu 52 de procente, devansandu-l astfel pe actualul edil al orasului.
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, a anuntat ca il sustine, inclusiv financiar, pe candidatul PNTCD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu. "Consider ca Aurelian Pavelescu este cel mai demn si cel mai bun pentru Primaria Capitalei.
PC isi va anunta saptamana viitoare candidatul pentru Primaria Constanta Dincolo de atacurile deosebit de dure la adresa edilului din Mangalia, conferinta de ieri a PC a prilejuit si lansarea candidatului la Primaria Navodari, inginerul George Dogarescu, dar si o prezentare a candidatului la Primaria Mangalia, Vasile Olan.
google-analytics.com