Primaria orasului Techirghiol incepe sa starneasca interesul oamenilor politici de o anumita factura si notorietate. Astfel, dupa doar un mandat la carma orasului, primarul liberal Gheorghe Zamani pare dispus, ba chiar usurat, sa cedeze in sarcina sefului Administratiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, "corvoada" candidaturii. Cum momentan este ora bilantului si stabilirii candidatilor cu cele mai mari sanse de castigare a fotoliilor de primari, si PSD-ul freamata de cele mai bune intentii si pregatiri pentru alegerile locale. Nu mai este foarte mult si toate formatiunile politice trebuie sa-si prezinte, oficial, oamenii. Revenind la PSD, organizatia acestui partid il are drept presedinte la Techirghiol pe deputatul Eduard Martin, fiul fostului prefect Gheorghe Martin. Acest lucru se stie, la fel si faptul ca Eduard Martin si-a facut buletin de Techirghiol.
Buletinul de Techirghiol si casa pe care deputatul o are aici probabil ca nu sunt suficiente argumente pentru a spune, cu siguranta, ca Eduard Martin va fi candidatul PSD pentru primaria localitatii mentionate. Insa, colegi ai acestuia sustin ca, intr-adevar, Martin este optiunea partidului pentru orasul cu namol, mai ales ca deputatul a avut grija sa se implice in activitatea organizatiei PSD Techirghiol. Ca doar de, pana la urma el este liderul organizatiei.

Martin, asistent universitar la UMC

De mentionat ca Eduard Martin, care a implinit in luna decembrie a anului trecut 34 de ani, a fost ales, in 2004, consilier judetean, iar apoi deputat. Pe langa faptul ca Martin a avut, pana in 2004, diverse contracte de colaborare cu firme private, deputatul este, in prezent, asistent universitar in cadrul Universitatii Maritime Constanta. Ramane de vazut daca Organizatia Judeteana a PSD Constanta ii va acorda OK-ul pentru candidatura, urmare a sondajelor care se presupune ca se definitiveaza in aceasta perioada, sau daca Eduard Martin chiar isi doreste sa intre in batalia pentru Primaria Techirghiol.