Cautare

133 de rezultate pentru "ene pompiliu" (5.35 secunde)
Mona Musca a fost inlocuita la Ministerul Culturii de Adrian Iorgulescu, Gheorghe Seculici de Gheorghe Pogea la "coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si IMM", Ionut Popescu de Sebastian Vladescu la Finante, Ene Dinga de Anca Boagiu la Integrare Europeana si Mircea Cinteza de Eugen Nicolaescu la Sanatate.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, a recunoscut ca nu poate face o estimare a costurilor integrarii si ca pina in prezent nu poate prezenta o prognoza oficiala in acest sens.
Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al CNVM, ne-a declarat ca pana la 1 februarie, data la care se ridica suspendarea, Comisia va face precizari la decizia data.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, spune insa ca Romania va fi pregatita pentru momentul 2007. Intr-un interviu recent acordat publicatiei “International Herald Tribune“, ministrul a precizat ca Romania asteapta de prea multa vreme “reeuropenizarea“ pentru ca acest proces sa mai fie amanat.
Ene Dinga, ministrul Integrarii Europene, a declarat, ieri, ca Romania ar trebui sa aiba un deficit bugetar de 1% din Produsul Intern Brut (PIB) si ca spera ca discutiile cu Fondul Monetar International (FMI) sa continue, intrucit acordul nu a fost finalizat.
Romania va fi primita in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, chiar daca nu va avea indeplinite 100% angajamentele asumate in negocieri, a declarat ieri ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga.
Altfel, in faza de urmarire penala nu putem face nimic", a precizat Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al CNVM. Din CA al SIF Oltenia, alaturi de Ristea Priboi, mai fac parte Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte), precum si membrii Dinel Staicu, Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
O sa ne fie foarte greu sa cumparam tot ce avem nevoie pentru o sarbatoare, avand in vedere ca toate aceste cheltuieli de abia le pot acoperi cu salariul meu de muncitor", a spus Constantin Ene, din Craiova.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a precizat ca pana ieri nu se primise nici o sesizare cu privire la aceste aspecte.
Adica nu s-au realizat mai mult de 50 de tranzactii intr-un an si suma acestora nu depaseste 1% din capitalul companiei, explica Ciprian Ene, reprezentant al CNVM.
Adica nu s-au realizat mai mult de 50 de tranzactii intr-un an si suma acestora nu depaseste 1% din capitalul companiei, explica Ciprian Ene, reprezentant al CNVM.
"Noul Hyundai Accent este o masina de familie, cu cinci locuri, cu un portbagaj foarte incapator cu un volum util de 390 de litri", a declarat Sorin Ene, director de vanzari auto la Prestagent, dealer Hyundai.
O reducere trebuie insa sustinuta de o campanie publicitara foarte buna", a declarat Madalina Ene, directoarea magazinului House of Art din Craiova.
Tot o conservatoare, fosta social-democrata, a reusit sa-si inscrie firma intre primele 100, cu o cifra de afaceri de peste 17 miliarde de lei vechi - Conexland, unde administrator este consilierul judetean Anca Ene.
Potrivit lui Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), obligativitatea nu mai exista de la jumatatea lunii decembrie 2006, de cand Regisco s-a transformat in Depozitar Central.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat: "CNVM va face recurs in cazul lui Dinel Staicu, dar si al celorlalti membri ai CA.
Se pare ca intreaga activitate de mutare a respectivelor masini din locul initial de parcare a fost surprinsa cu ajutorul unui telefon mobil, de catre Cristina Ene.
fosta sefa a "Creditcoop", Anca Claudia Ene si fosta contabila sefa, Simona Ivan, pe langa alte doua suspecte. DNA nu a mai apucat sa finalizeze dosarul, caci au descoperit o chichita pentru a "pasa" anchetarea inselaciunii, procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta:
Strainii cer angajati din România pentru ca sunt muncitori“, a spus Mioara Ene, de 41 de ani, din Craiova. Peste 100 de CV-uri depuse în reteaua EURES Faptul ca tot mai multi doljeni sunt dornici de un loc de munca în strainatate este sustinut si de numarul mare de oferte puse românilor la dispozitie de reteaua EURES.
Este o suma bunicica pentru societatea care detine parcarea, si anume S. C. Extravacanta Land SRL, ai carei actionari sunt Alina Elena Barbu si Eugen Ene.
google-analytics.com