Cautare

27 de rezultate pentru "alma" (2.54 secunde)
Astfel, agentia de turism Alma Tours este calea ideala catre o vacanta de neuitat. Alma Tours inseamna "turism facut din inima", cu pasiune.
(Rezonanta celor doua nume este ca un cantec de cobe pe urmele prea tinerei presedinte al Camerei Deputatilor.) In fine, din coltul in care a fost inghesuita, Alma Anastase incearca sa reactioneze si o face ca o pisica agresata:
Prin viata lui Reynolds Woodcock, burlac convins, se perinda femei care ii aduc inspiratie si ii ofera companie, asta, pana in ziua cand acesta o cunoaste pe Alma (Vicky Krieps), o femeie tanara si cu o vointa puternica.
Primele doua colegii de deputat au fost delimitate in municipiul Sibiu. Colegiul 3 (64.499 alegatori) are in componenta Medias, Brateiu, Darlos, Blajel, Bazna, Atel si Alma.
Presedintele Traian Basescu doreste sa se adreseze Parlamentului Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis, Vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Vasile Blaga, si presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Alma Anastase.
Anastase Roberta Alma - 31 ani. Profesia: Sociolog 3. Filip Petru - 52 ani. Profesia: Inginer 4. Iacob-Ridzi Monica - 30 ani.
Reprezentantul Alma Mater, Anton Hadar, a precizat ca va mai exista o intalnire joi la orele 12. 00 la Ministerul Muncii, in conditiile in care marti nu s-au discutat sporurile.
Aceasta este formata din FSLI, Federatia "Alma Mater", Federatia "Spiru Haret", Federatia Sanitas, Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Locala, Federatia Sindicatelor din Administratia Publica "Publisind", Federatia Nationala a Sindicatelor din Finante, Federatia Nationala a Sindicatelor din Munca si Solidaritate Sociala, Federatia Nationala a Statisticienilor, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor si Sindicatul National al Politistilor.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Simion Hancescu, a declarat ca in Hotararea de Guvern exista un articol care prevede acordarea indemnizatiilor compensatorii pentru a nu fi diminuate veniturile.Presedintele "Alma Mater", Anton Hadar, a declarat ca pana in luna iunie, cand trebuie simplificata Legea unica de salarizare, sindicalistii din educatie vor obtine acordarea sporului de doctorat pentru care, in prezent, se acorda indemnizatia compensatorie.
De la Vuitton, modelul care a dat-o pe spate pe Elena Udrea este geanta Alma MM, o poseta de mana, inspirata de modelele anilor ‘30.
De altfel, liderii sindicali de la BNS si Cartel Alfa merita felicitati, pentru ca - spre deosebire de opozitia contemplativa - au dat in judecata Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, deci pe infractoarea Anastase Alma Roberta, pentru interzicerea dreptului lor constitutional de a asista la sedintele parlamentare.
Noi trebuie sa analizam fiecare lege dintre acelea trecute cu aritmetica aproximativa a cuplului Alma-Cotoi, si la indicatia destului lui Toader.
Reprezentantii celor patru federatii sindicale din invatamint - FSLI, Spiru Haret, Alma Mater si FSLI au pichetat ieri sediul Parlamentului.
Panourile solare sunt foarte bine vandute aici, mai ales datorita climei", a declarat pentru "Replica", Mihai Pohoata, directorul comercial al firmei Monsson Alma.
Norma unui profesor universitar este de opt ore pe saptamâna, dar poate sa mai aiba ore de cercetare, de doctorat", a spus presedintele Sindicatului Alma Mater din Universitatea din Craiova, Romulus Mocanu.
Norma unui profesor universitar este de opt ore pe saptamâna, dar poate sa mai aiba ore de cercetare, de doctorat", a spus presedintele Sindicatului Alma Mater din Universitatea din Craiova, Romulus Mocanu.
Programul de restructurare a Rompetrol prevede concedierea a 2.000 de salariati pâna la sfârsitul anului, acestia urmând sa beneficieze de cel putin sase salarii medii nete, a declarat ieri, la Alma Ata, directorul general executiv al Rompetrol, Dinu Patriciu.
"Romania a mai iesit de cateva ori din recesiune, chiar premierul a spus-o de cateva ori", a declarat Anton Hadar, presedintele Federatiei Alma Mater.
"Suntem in desfasurarea unei principale politici de confidentialitate, care sa acopere majoritatea produselor noastre si sa explice ce tip de informatii cerem si in ce scop le folosim", a spus Alma Whitten, director al companiei.
In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie de exceptie, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor.
google-analytics.com