Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (4.75 secunde)
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Rocsana Ghenoiu este banuita ca ar fi folosit 21.000 de euro in alte scopuri decat cele pentru care a obtinut finantare UE.
Lucratori din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput urmarirea penala impotriva lui C. Golut de 60 de ani din judetul Neamt, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si uz de fals.
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! Fals! Vointa este un instrument psihic de ajutor pe perioade scurte de timp.
Nu considera boala doar ca o pedeapsa pentru pacate Unii considera boala ca fiind doar o pedeapsa pentru pacate: ... Omul bolnav se reface mai greu cand considera ca a fost batut de Dumnezeu, si ca Atotputernicul i-a dat boala in chip de pedeapsa.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 11.03.2011, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2, Serviciul de Investigatii Criminale, Compartimentul Flagrant, i-au prins pe P. DANIEL de 44 de ani si P. CATALIN de 36 de ani, suspecti pe linia comiterii de infractiuni de inselaciune.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Tribunalul Sibiu a condamnat doar doua persoane din lotul de opt inculpati trimisi în judecata de procurorii anticoruptie în dosarul fraudelor bancare de la BCR Novaci.
Un barbat de 60 de ani din Moinesti s-a trezit bombardat peste noapte cu facturi si ordine de plata, iar apoi, la domiciliul sau, au inceput sa vina citatii din care reiesea ca este administratorul unei societati din Constanta si ca are datorii catre bugetul de stat ca urmare unor tranzactii cu produse petroliere si cherestea.
Actionand in cadrul Programului Antifrauda, ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor impreuna cu ofiterii din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au efectuat in data de 17 martie a.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii.
Gica Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu si Gigi Netoiu au fost condamnati impreuna la peste 34 ani de inchisoare cu executare. In cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" au fost citite pasaje din motivarea hotararii instantei de fond care a decis achitarea.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Edward Snowden si OZN-urile (Autor:
Un grup de 33 de persoane din mai multe judete ale tarii a pagubit cu milioane de lei si peste 100.000 de euro aproape toate sucursalele de banci galatene, inselaciunea fiind posibila cu ajutorul mai multor societati care au asigurat aparenta de legalitate pana cand escrocii au pus mana pe bani.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
google-analytics.com