Cautare

609 de rezultate pentru "unpr" (2.92 secunde)
Intrebat daca nu are "niciun fel de suspiciuni ca daca oamenii lui pleaca la UNPR, va face si el la fel", Ponta a negat:
Coalitia beneficiaza, teoretic, de votul a 227 de senatori si deputati, in care sunt inclusi si cei ai minoritatilor (PDL-155, UDMR-28, UNPR-27 si minoritati 17).
Partenerii cei mai frecventi ai PDL sunt UNPR si PNTCD, care se regasesc alaturi de democrat-liberalii in cate zece judete. ... Gheorghe Stefan (PDL), pentru un nou mandat la primaria Piatra Neamt si Culita Tarata (UNPR) pentru sefia Consiliului Judetean.
Uniunea ar obtine 59% din voturi, in timp ce PDL ar lua 17%, UNPR 16%, PPDD 4%, PRM 2%.
De asemenea, opt parlamentari UNPR si cinci UDMR se regasesc pe listele de la locale ale partidelor, alaturi de patru deputati neafiliati, plus un reprezentant al minoritatilor nationale.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
Suparati ca primarul n-a catadicsit sa vina in fata lor, consilierii PSD si PNL s-au ridicat si au parasit sala, apoi au plecat si cei de la UNPR.
La doua saptamani de la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale putem spune ca pentru cei din PDL si cei din UNPR adevarul a devenit o exceptie.
Potrivit unui sondaj CURS comdandat de Realitatea TV, Solomon (UNPR) si Vasilescu sunt la diferenta de trei procente, actuaul edil al Craiovei fiind cotat cu 42%, in timp ce candidatul USL 39% de procente.
Sondajele de duminica seara, care o dadeau castigatoare pe Lia Olguta Vasilescu (USL) in fata lui Antonie Solomon (UNPR), s-au adeverit. ... USL va avea 15 mandate, UNPR - 7, PDL - 3 si PP-DD - 2.
Cristinel Iovan a obtinut 29 de voturi pentru si doar sapte impotriva, in conditiile in care USL are 21 de consilieri, PDL - 8, UNPR - 4 si PD-DD - 3.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Fostul consilier prezidential a invocat si cazul UNPR, partid creat de Traian Basescu prin ruperea din PSD a unui grup, care a atacat continuu partidul din care plecase, dar cu care s-a "impacat" brusc, cand au avut interesul, in ochii uimiti ai sustinatorilor ambelor tabere.
Liderii PSD-UNPR-PC si PLR au semnat declaratia de constituire a noii Uniuni Social-Liberale Liderii Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC si PLR au semnat vineri, la ora 18.00, declaratia politica de constituire a noii Uniuni Social-Liberale.
Pe locurile urmatoare se situeaza UDMR, ALDE, candidatii independenti si UNPR. ... Suntem urmati de PNL 13.193, ALDE 2.504, UDMR 2.284, PMP 1.315 si UNPR, cu 1.203 mandate de consilier local.
De aceea, daca punem fata in fata cele doua tabere vedem ca in zona de stanga figurau inainte PSD, UNPR si ALDE, doua partide de lideri, UNPR si ALDE, care au fost atacate puternic in ceea ce priveste liderii lor.
Noul sistem ar asigura, in viziunea membrilor UNPR, o transparenta mai mare a fondurilor si o economie de peste 70 milioane euro prin disparitia comisioanelor.
Noul sistem ar asigura, in viziunea membrilor UNPR, o transparenta mai mare a fondurilor si o economie de peste 70 milioane euro prin disparitia comisioanelor.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) critica masura Bancii centrale privind limitarea creditelor in valuta si considera ca aceasta va afecta in mod negativ activitatea firmelor autohtone, se arata intr-un comunicat al organizatiei.
Diaconescu ingrijorat de pensia tatalui sau la bilantul UNPR. Dan Diaconescu, prezent la bilantul de un an al UNPR, a declarat ca a venit la intalnirea Comitetului Executiv al UNPR pentru ca este ingrijorat pentru pensia tatalui sau.
google-analytics.com