Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (6.20 secunde)
ALEGERI SUA. Americanii isi aleg ASTAZI presedintele Peste 120 de milioane de americani aleg marti al 45-lea presedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care au anuntat ca fac campanie pana in ultimul moment, dupa miezul noptii de luni spre marti.
Si legenda a devenit mit in Olimpul dambovitean cand ea a fost supranumita Elena din Troia, iscand razboiul politic de patru ani, iar el a intrat in istorie drept Zeus din Cotroceni, care si-a pus partidul si guvernul la picioarele ei incaltate cu pantofi Jimmy Choo.
Batalia pentru functia de presedinte al Romaniei este extrem de stransa, iar actualul presedinte, Traian Basescu, ar putea pierde alegerile in fata oricaruia dintre principalii sai contracandidati, reiese dintr-un sondaj CURS efectuat la cererea Evenimentului zilei. ... S-ar adeveri regula alternantei, dovedita timp de 20 de ani:
Democrat-liberalii, printr-o rezolutie adoptata in unanimitate in biroul permanent national, s-au declarat indreptatiti sa solicite postul de premier intr-un guvern sprijinit de PD-L, PNL, UDMR, minoritati si independentii din parlament. ... "PD-L are temeiul politic legal si moral sa solicite functia de prim-ministru pentru PD-L.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, miercuri, la Realitatea TV, daca crede ca se va ajunge la un acord cu presedintele Traian Basescu privind devansarea prezidentialelor.
Crin Antonescu, fara rival in cursa pentru prezidentiale Crin Antonescu ar castiga detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, arata datele unui sondaj realizat de Avangarde in perioada 11-18 februarie, la comanda Realitatea TV.
Blaga ar candida la prezidentiale Liderul democrat liberal Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca nu exclude din start ideea de a fi el omul PDL-ului pentru alegerile Prezidentiale. "PDL va asigur ca va avea un candidat la Presedintie si il vom desemna democratic prin alegeri interne in partid.
A CITIT DE PE O HARTIE!" Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la REALITATEA TV despre fuziunea dintre PNL si PDL, precizand ca cel mai probabil "nu va tine". "Cred ca va merge pana la prezidentiale", a spus Cristoiu.
De cateva zile, s-a relansat in forta tema votului obligatoriu, iar opiniile sunt la fel de impartite ca si in restul ocaziilor cand acest subiect a fost dezbatut. ... Greu de spus, dar, la felul cum au evoluat (mai corect involuat) lucrurile la ultimele alegeri, .
Scopul principal al acestor intalniri l-a constituit intensificarea activitatii politice in teritoriu, avand in vedere obiectivul declarat al Partidului Democrat de a castiga toate alegerile din intervalul 2007-2009 : alegeri pentru Parlamentul European, alegeri locale, alegeri parlamentare si alegeri prezidentiale.
Sedinta aniversara a Senatului consacrata alegerilor din 20 mai 1990 Biroul permanent al Senatului a aprobat luni propunerea Asociatiei Neguvernamentale Clubul CPUN ca 25 de ani de la primele alegeri libere, desfasurate in 20 mai 1990, sa fie marcati miercuri la Parlament.
Prima dorinta a presedintelui Traian Basescu dupa instalarea sa la Cotroceni a fost sa provoace alegeri anticipate.
Costi Rogozanu) Un tanar colaborator a scris SPER SA CRAPI, PONTA pe pagina oficiala de facebook a siteului hotnews. ... Haideti sa discutam pe bune totusi despre ce se intampla de alegeri cu voia unei bune parti din media, pline de deontologie sau nu.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice. Dupa aproape un an si jumatate de "exil" in opozitie, Partidul Social Democrat a iesit cel mai sifonat din lupta racolarilor de primari.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
Din punct de vedere tehnic care ar fi pasii care sa duca la alegeri anticipate? In Constitutie se vorbeste de dizolvarea Parlamentului in urma neinvestirii de doua ori a Guvernului, iar dizolvarea ramane la latitudinea presedintelui.
Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban: V-ati pierdut mintile?, ca o reactie la denuntul depuse de acesta impotriva premierului Viorica Dancila.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Dincolo de aspectul ei concret, recomandarea lui Marko Bela are si un evident caracter simbolic, demonstrind ca UDMR si-a ales partenerul de guvernare.
google-analytics.com