Cautare

357 de rezultate pentru "sos" (3.29 secunde)
De 1 Mai, McDonald’s a lansat McMic-ul Asa cum a anuntat, McDonald’s Romania a lansat McMici si Sandvis cu Porc si Sos de Hrean, doua produse exclusive pentru piata romaneasca.
La Soseaua Iancului si Sos Pantelimon lucrarile au inceput la jumatatea lunii iunie. Potrivit edilului, proiectul cuprinde urmatoarele tipuri de lucrari:
Specialisti in arta culinara au combinat seminte de mustar, usturoi, sos de soia, boia, ghimbir, pulbere din miere de albine si piper de Cayenne intr-un amestec care confera un gust unic si delicios fripturii din carne de pui.
Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos.
Intamplarea a facut ca nici SOS-urile de la Titanic sa nu fie receptionate de Californian, nici rachetele luminoase lansate de Titanic sa nu fie interpretate corect de comandantul Lord, ceea ce a facut ca, intr-un final, Californian sa ramana pe loc, ratand operatiunile de salvare, greul cazand in cele din urma pe nava Carpathia.
ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos. Mihai Bravu nr. 134, bl. D21, sc. A, ap. 1, sector 3, Bucuresti, tel.
dulceata de pepene galben cu ghimbir, zacusca (foarte cremoasa), pasta de ardei, salata de legume in sos de mustar, galbiori marinati, gem de caise fara zahar, zacusca de vinete picanta, ardei iuti in ghiveci - 12 RON, dulceata de fragute - 30 RON, dulceata de nuci verzi - 15 RON.
MAGAZIN: Cartofi si dovlecei cu iaurt 2 iaurturi, 400 g dovlecei, 7 cartofi, 3 cepe albe, o legatura de cimbru, ulei de masline, sare, piper.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C:
SOS strazile! Catinca Boboaca s-a plins, pe data de 4 iunie, de faptul ca pe strada pe care locuieste, si anume Bourului, este o portiune de maxim 10 metri pe care cei care trec cu masina si-o rup in doua (foto).
Cat mai zacem in acest sos murdar care este compromisul cu trecutul? Cata vreme ne mai facem ca nu stim?
Fondul Mondial pentru Natura (WWF) - Programul Dunare-Carpati Romania va trimite sefului statului si premierului o scrisoare deschisa, in numele a peste 11.000 de persoane, prin care isi exprima ingrijorarea cu privire la ilegalitatile care afecteaza patrimoniul natural al tarii.
Candidatul independent Sorin Oprescu a primit o invitatie de urgenta din partea ambasadorului SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, pentru o intrevedere tete-a-tete. Intilnirea a avut loc la 16,45, in Sos.
Evenimentul are loc la "Casa Titulescu", Sos. Kiseleff nr. 47. Cei interesati sunt asteptati cu prietenie.
Evenimentul se desfasoara duminica, pe 2 mai, incepand cu ora 11:00, in curtea sediului central al PSD, din Sos.
Degeaba incearca Basescu sa ne vanda azi aceasta schimbare silnica in sos de reforme europene. Nicio legatura! Asta e pericolul care pandeste democratia intr-o tara lipsita de cultura politica si civica.
Cat de prost sa fii sa spui asta in fata lui Mihai Neamtu, neanderthalianul teolog care a manifestat in fata casei lui Adrian Nastase, manjit pe gat cu sos de rosii?
Reprezentantii Aliantei de Centru Sanga, uniunea celor doua partide, au inregistrat o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti. "Partidul Social Democrat (PSD) cu sediul in sos.
Asociatia "SOS Infertilitatea" atrage atentia ca mai putin de 5,5% din totalul copiilor institutionalizati beneficiaza de sansa de a se dezvolta in cadrul stabil al unei familii iubitoare, restul de 94,5% continuand sa traiasca intr-un sistem alimentat de bugetul public al Romaniei, la limita subzistentei, acumuland in fiecare zi noi probleme de sanatate si decalaje de dezvoltare severe, iremediabile, fiind lipsiti de confortul si echilibrul unei vieti normale, de care s-ar fi bucurat daca s-ar fi aflat in grija unor parinti responsabili.
La acestea se aduga micii, crochetele in sos tomat, chiftelutele, piftia vegetala, precum si maioneza vegetala. Pentru cei care poftesc la branzeturi exista tofu (branza vegetala din soia cu ardei, simpla sau cu chimen) si cascaval, dar si laptele din soia (cu aroma de cicoare, scortisoara, vanilie, capsune, capuccino).
google-analytics.com