Blogul lui Constantin Gheorghe: Partidul Neanderthalian de Dreapta

Azi s-a lansat maneaua de dreapta numita "Partidul Noua Republica". O facatura, ca multe altele asemenea, care vrea doar sa mai ia cate ceva din voturile USL. Sigur, au s-o ia in mana cu succes, ca doar Neamtu nu e Dan Diaconescu! Care Dan Diaconescu a cules publicul orfan al PRM, dupa ce Corneliu Vadim Tudor s-a senilizat de tot si a devenit incoerent. Cine sa vina la Neamtu? Noua Dreapta nu e chiar atat de vioaie. Nu stiu sa fi participat la alegeri. Dar ma rog, visele nu costa, daca sunt naturale. Daca sunt induse, iarba nu e chiar atat de scumpa...
Din ciorba lansarii nu puteau lipsi Mihai Razvan Ungureanu si Monica Macovei. MRU va fi un Zaroni al politicii "elitiste" si va garantez ca ne vom rade infinit de panseurile sale! Ce declara tampitelul azi, la evenimentul prilejuit de lansarea nimicului politic numit "Noua Republica"? "Sa dam jos din politica romaneasca omul de Neanderthal!
Cat de prost sa fii sa spui asta in fata lui Mihai Neamtu, neanderthalianul teolog care a manifestat in fata casei lui Adrian Nastase, manjit pe gat cu sos de rosii? Va urez succes spre 0,001% voturi in alegeri. Cretinilor!
Nu mai comentez spusele Monicai Macovei. Cat de curata poate fi o fosta procuroare ceausista, care acum se da "de dreapta", desi dreptul, la vremea cand a studiat ea, mergea mana in mana cu o crancena ideologizare? Vorba lui George Serban despre ea: Dumnezeu rar alege sa isi bata joc de o femeie. Ei bine, pe Monica Macovei a ales-o!
Oameni buni! Astia sunt obsedati, cu dreapta lor! Orice constructie politica trebuie sa fie musai de drepta! Asta intr-o Romanie in care populatia se pisa cu bolta pe ideologii, si unde nevoile cetatenilor sunt servite cel mai bine de politici sociale de stanga! Iar clasa de mijloc, multa, putina, are nevoi si asteptari de centru.
Tara arde, dreapta se piaptana, pardon, se uneste