Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (3.28 secunde)
- Cum va influenta rezultatul alegerilor viata interna dar si externa a partidelor? ... Daca rezultatul va fi considerat ne¬mul¬tumitor, partidul va avea de castigat in perspectiva ale¬gerilor parlamentare. ... Crin Antonescu a declarat deja ca rezultatul final trebuie sa fie numai al USL si nu al fiecarui partid.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
- Cartea de identitate, buletinul sau pasaportul (certificatul de nastere in cazul copiilor sub 14 ani) - Toate documentele referitoare la boala, inclusiv biletele de externare din spital (obligatoriu cele de la operatiile efectuate), scrisori medicale, rezultatul altor examinari imagistice - radiografii, CT, RMN, PET-CT (inclusiv filmul si CD-ul) - pentru a putea corela rezultatul investigatiei PET-CT cu evaluarile imagistice anterioare - Copie a Deciziei CNAS cu privire la decontarea investigatiei in sistemul de asigurari de sanatate - Adeverinta de asigurat/coasigurat, talonul de pensie (dupa caz) - Cardul de asigurat (pentru pacientii care efectueaza investigatia in regim privat, acest document nu este necesar) Cu o zi inaintea examinarii este recomandat sa consumati alimente cu un continut scazut de carbohidrati (fara dulciuri, paine, paste fainoase, mazare, fasole, sucuri, etc.).
- Rezultatul corect a venit cu vreo 2 ore dupa inchiderea urnelor cand, resemnat, Ponta i-a telefonat lui Johannis ca sa-l felicite - Castigatorul a primit rezultatul cu multa temperanta.
De un raspuns gresit se tem cele mai multe femei inaintea testului, dar si dupa ce afla rezultatul. Adevarul este ca de multe ori femeile fac cateva greseli care pot influenta rezultatul testului.
Testul se face prin analiza unei picaturi de sange, iar rezultatul acestuia este gata in 30 de minute. ... Testul se face prin analiza unei picaturi de sange, iar rezultatul poate fi citit in zece minute. ... Testul presupune prelevarea unei probe de sange, iar rezultatul este gata in trei minute.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Aceste practici sint rezultatul politicii clientelare promovate in partid in ultimii ani si pentru care ar trebui sa-si asume raspunderea cei care l-au condus", i-a atacat Iliescu pe mai tinerii sai colegi.
In aceste conditii, si in comparatie cu rezultatul din locale, se poate spune ca opozitia a facut "o figura” buna la Constanta.
Dupa renegocierea respectiva, din 2005, si alte cateva runde, iata cum arata rezultatul · August 2011: ... Rezultatul este un succes pentru toate partile, in special pentru cetatenii romani....
Testarea se face cu ajutorul unor teste rapide din saliva, non-invazive, rezultatul fiind disponibil in 20 minute. ... Rezultatul pozitiv la acest test indica raptul ca persoana respectiva a fost sau este infectata cu VHC.
Conservatorii prezenti in sala la congresul de duminica au primit in mod diferit rezultatul votului. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului.
Prim-ministrul crede ca rezultatul Consiliului European a adus si "moartea legendei de mare negociator" a presedintelui Basescu.
"Rezultatul provenit din majorari si penalitati, calculate pana la 30 septembrie 2008, pentru datoriile angajate de societate pana la finalizarea programului de restructurare al societatii a fost de 211,1 milioane lei, insa Termoelectrica a avut in primele noua luni ale anului 70,8 milioane lei rezultat din exploatare, din activitatea de baza a companiei.
Eu cred ca a fost un meci echilibrat, acum nu cred ca mai conteaza, important e rezultatul de egalitate si sansele pastrate. ... "Putin norocos rezultatul, e important ca am obtinut un punct. ... Conteaza rezultatul, mai putin ce joci.
Daca apare o linie sau un simbol (in plus fata de linia de control), rezultatul este pozitiv si femeia este insarcinata. ... Cat de sigur este rezultatul unui test de sarcina?Sus Aceste teste pot fi destul de sigure.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, conducatorul mopedului nu a putut fi testat, iar ambilor conducatori li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii clcoolemiei.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Potrivit lui Geoana, Ion Iliescu trebuie tratat cu respect, utilizandu-se ce are inca acesta de oferit, apreciind, in acelasi timp, ca gratierea lui Miron Cozma a contat in rezultatul alegerilor si “l-a tras in jos“ pe fostul sef al statului.
google-analytics.com