Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (7.29 secunde)
Potrivit declaratiei sale de avere, Sorin Grindeanu are - impreuna cu sotia sa, Mihaela - 2 terenuri intravilane: ... Mihaela Grindeanu mai detine un teren intravilan de aproape 3 hectare in comuna Banloc, din judetul Timis.
Mihaela Raileanu a prevestit caderea guvernului Dancila in toamna ce trecu. ... Iata ce scria Mihaela Raileanu pe pagina sa de Facebook, in data de 18 august 2018:
Mihaela Raileanu publica pe Facebook o analiza in care explica raporturile dintre actuala putere condusa de Dragnea si Opozitie. Autoarea considera ca tot ceea ce a facut opozitia in ultimii 3 ani duce la ascensiunea PSD, care este sustinut de multi oameni din cauza prostiei partidelor de opozitie.
Purtatorul de cuvant al DGFP Hunedoara, Mihaela Boldor, a declarat ca actiunile inspectorilor fiscali s-au concretizat in atragerea la bugetul consolidat al statului a unor venituri suplimentare care totalizeaza 26,31 milioane de lei, reprezentand impozite, taxe, contributii, dobanzi si penalitati de intarziere.
"Va exista o presiune in directia aprecierii leului, dar aceasta va fi limitata", crede Mihaela Popescu, economist Unicredit. ... ßi asta pentru ca se reduc diferentele dintre dobanzile la lei si cele la euro", explica Mihaela Popescu.
Astfel, "in cazul in care aceste tinte vor fi sustenabile, bancile isi vor ajusta dobanzile la depozite catre zona 4-6%, iar cele la credite in lei catre zona 10-14%", sustine Mihaela Popescu, economist Unicredit Romania.
Incepand de ieri, compania Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Mihaela Mateescu, noul director general al Raiffeisen Leasing a indeplinit in ultimii trei ani functia de sef al diviziei de vanzari a aceleiasi companii.
In acest moment, zone metropolitane exista doar in Oradea, Iasi si Constanta, in timp ce autoritatile din alte noua municipii au inceput procedurile pentru asocierea de tip metropolitan, a declarat consilierul MTCT Mihaela Vrabete, citata de NewsIn.
La randul ei, Mihaela Nastase, o alta vanzatoare din Piata Centrala, ne-a explicat ca, daca preturile de la produsele care se gasesc deja pe piata vor ramane aceleasi, legumele de toamna se asteapta sa fie mult mai scumpe.
"La un tractor cumparat primesc un plug gratuit", a spus Mihaela Ciuca, responsabila relatii publice la MAT SA, care a precizat ca oferta se refera doar la un anumit tip de tractor.
Acelasi lucru ni l-a spus si administratorul agentiei imobiliare Imob Grup Expert, Mihaela Balau, care a adaugat ca au parteneriate incheiate cu aproape toate bancile inca din 2004. ... In plus economisesc timp, evita birocratia si au prioritate in analizarea dosarului si acordarea creditului", a adaugat Mihaela Balau.
"Am deschis magazinul de o luna", spune Mihaela, proprietara unui spatiu care, dupa ce si-a pierdut chiriasii cu usi metalice, a devenit "Imbracaminte, marci cunoscute, pret mic, calitate garantata". ... Dar sunt convinsa ca este o afacere care te ajuta sa depasesti momentul", afirma, convingator, Mihaela.
Santier pustiu Luni, insotiti de inginerul Constantin Puscu, sef unitate implementare proiect ISPA, si reprezentantul Companiei de Apa Oltenia, Mihaela Chiritescu, am "inspectat" santierul de la Facai.
"Cererile de ajutor se completeaza si se transmit exclusiv electronic prin sistemul informatic Actionweb, disponibil pe pagina de internet www.fseromania.ro, pana la 31 martie 2010, ora 16.00", a declarat Mihaela Mocanu, directorul coordonator al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud-Vest Oltenia (OIR POSDRU SV Oltenia).
Mihaela Marinescu, purtatorul de cuvant al DGFP Olt, a informat ca in acest sens au fost aplicate o serie de masuri.
promovarea proiectelor si intereselor Iasiului si nu scandal inutil si politica doar de imagine", a declarat senatoarea Mihaela Popa (foto), presedinta PDL Iasi.
Aceasta are valoarea de 40 de lei pe an, 15 lei pe luna sau 1 leu pe zi si este perceputa atat celor care sunt in tranzit prin Craiova, cat si acelora care nu au masinile in evidenta noastra fiscala, deci nu platesc la noi impozitul pentru acel autovehicul, nefiind proprietari ai acelor masini", explica Mihaela Claudia Udrescu, director executiv adjunct la Directia de Impozite si Taxe Craiova.
Daca cei din PSD, care conduc de 20 de ani Iasiul, ar fi avut initiativa unui asemenea proiect, judetul nostru ar fi aratat astazi altfel, un judet cu o infrastructura dezvoltata si moderna.", a declarat senatoarea PDL Mihaela Popa Pachetul de lucrari, proiectare si executie, a fost atribuit asocierii dintre SC Tehnostrade SRL si Spedition UMB SRL - Subcontractant cu o oferta de 540.892.030 lei fara TVA.
In prezent, avem in gestionare 81 de proiecte (dintre care 24 finalizate)", a declarat Mihaela Mocanu, directorul Organismului Intermediar Regional pentru POS DRU (OIRPOSDRU) Oltenia.
Doar pentru o treime dintre ele s-a achitat pana acum taxa de parcare, dupa cum a precizat Mihaela Claudia Udrescu, director executiv adjunct al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova.
google-analytics.com