Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (5.80 secunde)
Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
Va mai arat o data declaratia data aseara de Gigi Becali, in care vorbea de schimbari. ... A treia schimbare se va face in functie de joc" - Gigi Becali; ... 21:09 Apropo de dezvaluirile lui Gigi Becali, sunt foarte curios daca Reghe va face schimbarile anuntate de patron.
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii. ... In cazul in care va fi gasit vinovat, Becali risca sa-si prelungeasca sederea in penitenciar.
Paula Iacob, dezvaluiri emotionante de la intalnirea cu Becali Avocata Paula Iacob a dezvaluit mai multe detalii de la intrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. ... Paula Iacob a negat ca Gigi Becali ar fi chemat-o pentru a-i propune sa fie noul lui avocat:
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali. ... Imediat, mai multi apropiati ai familiei lui Gigi, dar si sora lui Virgil Becali, s-au deplasat la Valeni si le-au cumparat copiilor tot strictul necesar.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. ... Gigi Becali a fost puternic marcat de tragedia aviatica, in care studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata si alte 5 persoane au fost ranite.
Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali. ... Inca de la inceputul discutiei, profesorul Mircea Gorgan a subliniat ca nu se poate exprima concret in cazul lui Becali, intrucat nu l-a consultat si nu a analizat investigatiile medicale la care a fost supus.
"Nu imi face nicio placere sa fiu de acord cu ridicarea mandatului domnului George Becali". ... "Imi pare rau pentru ceea ce se intampla, pentru ca George Becali a avut aici o anumita imagine.
S-a detonat si Gigi Becali. ... In dupa-amiaza zilei de joi, pe o televiziune de stiri, in direct, Gigi Becali i s-a adresat lui Gelu Visan, membru marcant al Partidului Miscarea Populara, atentionandu-l ca i-a dat o suma de bani, necesara pentru casa acestuia.
Fara nicio urma de indoiala, domnul George Becali este unul dintre cei mai autodeclarati crestini pe care i-a avut neamul nostru.
Ma refer aici la acele partide rasarite din ambitiile unora sau altora, mai exact PLD-ul lui Stolojan (comandat de geniul de la Cotroceni, Basescu) sau PNG-ul "Iluminatului" Becali, care simtea probabil nevoia de a mai avea o jucarie la dispozitie in afara de echipa de fotbal Steaua sau aranjamentele cu terenuri.
Aproape fara sa vrea, desi se autoproclama, Gigi Becali s-a dovedit deunazi un bun crestin...
Nicolae Dica l-a anuntat pe Gigi Becali ca vrea sa demisioneze. ... I-a anuntat pe cei din club ca vrea sa demisioneze, a discutat cu Mihai Stoica, iar deznodamantul a fost decis cu Gigi Becali.
Razvan Burleanu a lansat acuzatii foarte dure la adresa finantatorului lui FCSB, Gigi Becali. Printre altele, oficialul de la Casa Fotbalului a declarat ca nu crede in ideea lui Becali, de a se retrage din fotbal si ca stie ca latifundiarul din Pipera a participat la aranjarea unor partide.
Cei mai bogati Din categoria politicienilor superbogati fac parte Dan Voiculescu si Gigi Becali (foto stanga), candidat la cea mai inalta functie in stat.
Dreptate pentru George Becali!
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit: ... Gigi Becali urmeaza sa se ocupe de intretinerea bazei sportive detinuta de nasul sau, Gica Hagi.
Dovada ca Gigi Becali a platit 3 milioane $ catre stat! Gazeta publica astazi unul din ordinele de plata prin care Gigi Becali a achitat fiscului roman prejudiciul din Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
Natir Meir considera ca Vadim "n-are voie sa fie in politica" si ca se alatura parerii pe care Gigi Becali o are despre Vadim Tudor. "Eu spun ce spune Gigi Becali. Becali spune ca (Vadim - n.r.) e un nebun.
google-analytics.com